maanantai 1. joulukuuta 2014

23

23 yötä jouluaattoon. Joulukuun ensimmäinen päivä.


Taisi eilisiltana jännittää meitä kaikki kuin aaton aattona konsanaan.  Pikkuinen Murukin muisti heti ensimmäisenä aamulla mennä kalenterille.


 Äidille on luvassa hemmottelua koko joulukuuksi bodyshopin kosmetiikka kalenterin ansiosta. Kosketiikka kalenterista tuli käsi ja kynsirasvaa. Ihana mieto tuoksu, imeytyy nopeasti. Tykkäsin kovasti. Ja oli aika täydellinen, sillä ostin juuri ihanan joulunpunaista kimaltavaa kynsilakkaa. Pitäähän sitä käsien olla kauniina joulunalla. Rasva täydentää tätä.

Blogin kautta kasatun joulukalenterini ensimmäinen luukku oli paksu ja pehmoinen.   Ihana oli päästä avaamaan tämä paketti, oli niin kauniisti käärittykin.   Sisältä paljastui Novitan Miami lankaa.   Kevääksi tästä saa varmasti jotain ihanaa.  Täytyy suunnitella vähän.
Kiitos KELTAISENTALON emäntä.
 Kalenterikynttilä sytytettiin lasten kanssa aamupalapöytään.Lasten sukkakalentereista löytyi kaikille neljällä  piparipipot. Minun tekemät. Olen ainakin itse ihan rakastunut tähän piparikankaaseen.   Tämä päivää taitavat ainakin Murunen ja Menninkäinen kulkea pipot päässä.Aamulla katsottiin yhdessä joulukalenterin ensimmäinen osa telkkarista ja ehdottomasti jäädään seuraamaan sarjaa.     Neponen pupun jouluseikkailua luetaan sitten illemmalla.


                                  Oikein hyvää joulukuun alkua. Ihanaa kun vihdoinkin päästiin tänne asti.

2 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos paketista,vetää aivan sanattomaksi.
  Todella upea viimeinen salainenystävä lahja,en voi kun hehkuttaa ja ne sukat.Voi että <3
  Nyt tekemään postautausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Mukava kuulla että paketti oli mieluisia. Ihana ollut tehdä sinulle paketteja ja miettiä miten saisin ilahdutettua joulun odotustasi. Oikein valtavan hyvää joulukuuta ja nauti tästä ajasta ja joulusta.

   Poista