keskiviikko 10. joulukuuta 2014

14 yötä jouluun. Kymmenes luukku. SJY kolmas paketti.


Tänään löytyi postiluukusta pakettikortti.  Piti hetken malttaa mielensä ennenkuin pääsin hakemaan sen vaikka arvasinkin että Salaisen jouluystäväni viimeinen pakettihan sen täytyy olla.

Ja voi kiitos. Tämä paketti oli aivan valtavan ihana. Murunen auttoi innoissaan avaamaan sen. Kortti kirjekuoressa, kolme pakettia ja ihanaa suklaata. En vielä avannut tätä mutta entuudestaan tiedän että tykkään kyllä. Voi kiitos, kiitos kiitos.   Voit uskoa että riemastuin kun avasin tämän paketin. Tämä on myös minun lempparijoululeffa. Ja olen jo pitkään haaveillut että ostan Holidayn omakseni. Mutta en ole sitä vielä tehtynyt. Ja Nyt kiitos, Maikki.    Tämä oli aivan upea lahja. Oikein odotan nyt hetkeä että saan yksin käpertyä tätä katsomaan suklaan kanssa. Vaikka tämän olen nähnyt niin ei haittaa, tämän haluaa kyllä katsoa uudestaan. Jouluisia teippejä. Näille keksii myös paljon erilaista käyttöä. Näitähän voi käyttää vaikka mihin.


Ja vielä viimeisestä paketista paljastui.....
 Tee se itse käsi tai kaulakoru. Melkovarmasti kaulakoruun päädyn. Maikki kirjoitti että pääsen tekemään tästä joulukorun. Varmasti teen. Tänään en valitettavasti kerennyt näpertelemään vielä, mutta ehkä jo tälläviikolla.Kiitos, Tykkään valtavasti koko paketista, Olet ollut ihana Salainen jouluystävä ja paketit ovat olleet ihania. Tämä viimeinen varsinkin ehdottomasti lempparini. Kiitos.

Maikki Maikkimaalaisesta. pääsette muutkin tutustumaan Maikin ihanaan blogin mihin itsekkina aion tutustua.


Lisäksi Maikilta tuli ihana joulukortti jossa toivoteltiin kiireetöntä joulua ja iloista uutta vuotta . Loppukoon kiire, tuoksukoon kuusi, soikoon kellot, olkoon rauha, tulkoon joulu.

Ihana teksti ihanassa kortissa.
 Murun kissunkin piti päästä blogiin.
Minä lähdin hakemaan yhden kynttilän ja yhden paketin postista. Mutta kuten tiedänne, alennusmyyntejä on välillä vaikea vastustaa.
Käsintehtyä saippua. Saa nähdä jääkö omaan käyttöö vai meneekö lahjalootaan odottamaan sitä oikeaa omistajaansa. Nää kynttilät ovat käsintehtyhä oman kylän kynttiläpajassa. Ihanaa laatua.


Päivän kalenteriluukut.
 Sukkakalenterista löytyi kolmepussia marjaisaa teetä sekä kaksi pientä puista tonttutyttöä. Ihana paketti. Kiitos Tea.


 Ja  toisesta tuli ihanaa joulunpunaista kynsilakkaa. Olihan sitä heti testattava. ja tykkään.Ja niistä alennusmyyneistä vielä.   Aarikan ihanai tonttuja alekorissa  3 euroa kappale. Eihän näitä voinut jättää sinne.      Osa saattaa päätyä joulun 2015 muistamisiin ja osaa jää omaan kotiin.   Ihania pikkukavereita.


Lasten joulukalenterista löytyi villasukat pikkuisia jouluvarpaita lämmittämään. Iso kiitos mummille. Näitä tarvitsee aina.

Tasan kaksi viikkoa jouluaattoon. Miten sitä malttaakaa odottaa.  Tämä on ihanaa aikaa.
Tänään vein hyvälle ystävälle joulumuistamiseksi itsetehdyt valopallot.   Taisi hän tykätä ja heti pääsivät ikkunalle.


Oikein hyvää joulunalus aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti