lauantai 6. joulukuuta 2014

18 yötä Kuudes luukku. Hyvää itsenäisyyspäivää.

 Itsenäisyyspäivän illallinen, routapaistia(hirveä), perunoita ja hyvää salaattia. Muuta ei enää kaivattukaan.
Kalenterista löytyi neljä eriväristä tuikkua.    Kauniita ja varmasti pääsevät käyttöön. Kiitos Joulunmieltä.  Muoks, ovatko nämä ihan partyliten?  Wau, kiitos. Minulla ei olekkaan ennen ollut. Mielenkiintoista päästä testaamaan miten nämä palavat kun on niin kovasti kehuttu.


 Toisesta kalenterista tuli musta silmänrajauskynä. Ensin ajattelin ettei minulla ole käyttöä tälle, en osaa käyttää. Mutta sitten, wau. Täähän on aivan ihana. Mukana on ns. pyyhekumi jolla rajauksen saa häivytettyä ja vähän utuisen vaikutelman.     Tätä tulee varmasti sillointällöin käytettyä.

Lasten kalentereista löytyikin puuhaa koko perheelle. Nimittäin piparkakkumuotit. Mikä tarkoitti piparkakkujen leipomista sekä talojen rakentamista. Piparkakkutalossa ei nimittäin tyydytä vain yhteen piparkakkutaloon   ( aivan, jos ette ole vielä huomanneet niin minä liioittelen jouluna)

Onneksi kaapeista sattui löytymään valmiiksi tehty piparkakkutaikina  ;)  Valmiiksi paistettua piparkakkutalojen osia.  Sekä karkkia ja sokerikuorrutettua koristelua varten. Kävipäs hyvä tuuri meillä.

Hyvää itsenäisyyspäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti