perjantai 19. joulukuuta 2014

Luukku 19 5 yötä jouluaattoon.

Joko jännittää?

Täällä aloitettu joulusiivous.    Eilen saimme Pirpanen huoneen valmiiksi joka toimii myös yhdistettynä vierashuoneena. Sekä yläkerran aulan.

Puhtaat matot lattialle.  Siinä yhdistyvät sekä kesän että joulun tuoksut. Kerrossängyissä ei siis nuku vakituisesti kukaan. Vaan ne ovat meillä sillointällöin käyviä lainalapsia varten. Samoin hyllyt heidän omia vaatteitaan ja tavaroitaan varten.


Pirpanan huone odottaa nyt joulua ja asukas lupasi että pysyy myös siistinä. Tätä saatan ehkä jopa uskoa.      Huomaatteko muuten mitään muutoksi huoneessa?Tässä sitten yläkerran aula.     Ohops, siivousrätit jääneet hyllylle odottamaan seuraavan huoneen siivousta. Älkää välittäkö. Eivät ne jää siihen.

 Hunaja huulirasvaa.
sekä teetä. Kiitos Jouluemo.
Pesukone pyörii jo.   Nyt aamupalaa, sitten koululaiset matkaan, viimeinen koulupäivä. Huomenaamulla kirkko ja todistusten jako. Sitten alkaa ihana loma.     Illallalla kylällämme on joulunavaus, makkaraa, joulupukki ja ilotulitteita. Sinne on ehdottomasti mentävä.

2 kommenttia:

  1. Hapsuverho! Sinullahan on aamu lähtenyt ahkerasti käyntiin. Me lähdetään poikien kanssa kohta jumppaan. Jospa siivous etenee silti iltapäivästä täälläkin.

    VastaaPoista
  2. Sekin, mutta oli siellä sänkyn takanakin seinäsä jotain pientä.

    Pakko olla että hommat etenee ajoissa. Mitenkäs teillä etenei tänään? Pyykkikone pyörii täällä ainakin jatkuvalla syötöllä.

    VastaaPoista