sunnuntai 14. joulukuuta 2014

10 yötä. Luukku 14.

Vitsit mie olen innoissani. Enää 10 yötä. Nyt saa alkaa jo tosissaan suunnittelemaan joulua. Milloin käy isossa kaupasta. Mitkä voi hakea pikkukaupasta. Milloin aloittelee sitä viimeistä joulunsuursiivousta.   Käydäänkö vielä jossain kylässä, käykö meillä vieraita.

Viimeisten joulukorttien ja pikkulahjojen jakokierros yms     Vaikka kaikki on jo valmiina niin silti on paljon tehtävää ja puuhattavaa vielä ennen aattoa.

Ulos saatiin ihanaa valkoista lunta. Toivotaan kovasti että se jää myös sinne ja saadaan lisääkin sitä. Vai mitä?

Muistatteko ne aarnikan tontut.   Tässä on nyt meidän perhe tonttuina. Äiti, Isi, Pirpana, Poikanen, Menninkäinen ja Murunen.
Eilen illalla karkasin kellariin hetkeksi ja nyt ovat viimeiset joululahjat paketoitu.   10 yötä. Wau, aatto lähestyy jo vauhdilla.

 Kosteuttava E-vitamiini kasvonaamio.   En raaski vielä käyttään. Taidan säästää sinnne aatonaaton iltaan kun puuhakkaan päivän jälkeen iskee kinkun leivinuuniin ja istuu alas odottelemaan että lapset nukahtavat jotta saa laittaa viimeisiä salaisuuksia valmiiksi.
Uskon tykkääväni kovasti.

Teepusseja, kiitos Kipa.Ette ikinä arvaa miten kävi.   Sain tämän päivän kuvat otettua. Oli tarkoitus vielä iltalenkillä käydä kuvaamassa tämän viikon pihajoulukalenterikohteet.       Isäntä siivosi keittiötä ja tipautti suojapussissa olevan 3vko. vanhan kamerani lattialle. 
Se oli siinä. Ei näy enää kuvaa tai toimi.

Voitte uskoa että ketuttaa kuin pientä oravaa. Tuossa se nyt lojuu ja toivon ihmeparantumista.

Mutta tämän ketuksen siivittämänä tilasin uuden kameran.              


Nyt sormet ja varpaat ristissä ja toivotaan kaikki että saan uuden kamerani jouluksi kotiin. Tiistaiseen lasten joulujuhlaan ei valitettavasti ehdi. Mutta lainattava Pirpanan kameraa vaikka laatu onkin huonompi, mielummin sillä kuin kännyn kameralla.   


Olen valtavan pahoillani mutta nyt joudutte muutaman päivän tyytymään kännykällä tehtyihin postauksiin.

Mutta näitä sattuu, ei voi mitään. Rahanmeno harmittaa ja myös se että yritän ja toivon tuotteille aina himpunverran pidempää elinkaarta. Mutta näillä mennään.  Saampahan punaisen kameran   ;)


10 yötä siis, mukavaa joulunodotusta.   Ja oikein hyvää kolmatta adventtia. Kynttilät palavat kyllä, kuvaan vain en juuri nyt saa otettua.

2 kommenttia:

 1. Voihan harmi kameran kanssa! Ihanat tonttuset! Jännitys se vaan alkaa nousta kun jouluaatto lähestyy! Minulla on jo naamio vaikuttamassa, tosin riittää siitä ainakin toiseenkin kertaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miltäs naamio tuntui?

   Harmittaa tosissaan. Mutta uuden punainen väri vähän lohduttaa mieltä ;)

   Poista