tiistai 23. joulukuuta 2014

23, enää 1 yö

Tänään teki mieli huutaa jahvat tullooooo    ( muistatteko sen mainoksen)     kun viiletin potkukelkalla apteekkiin hame päällä ja huopikkaan jalassa.


Pirpanalle nousi nimittäi kuume. Mutta onneksi tyttö on yleensä nopea sairastamaan ja taudit helpottaa vauhdilla. Jospa tälläkin kertaa näin ja tyttö olisi aatoksi kunnossa.   Tällähetkellä voi ainakin paremmin.
Itse olen täällä ollut tippalinssissä ja ihan sanaton ihanista ystävistämme ja naapureistamme jotka ovat tuonneet meille yllätyksiä ja joulumuistamisia. Toki heille itsekkin jotain pientä olen vienyt.  Mutta silti. Miten sitä onkaan voinut saada näin ihania läheisiä.

Kiitos ja valtavan hyvää joulua.

 Tyynyliinat pääsivätkin heti sohvalle ja kynttilänjalka käyttöön.


 Kokonaine korillinen joulua, Jokaisella jotain ja kaikkea ihanaa. Lapset veivätkin pähkinäpussista muutaman oravan lempimuun oksille. Vähän joulua tällekkin kaverille. Tämä se vasta yllätys olikin.Komea nuori mies koputtaa ovellemme ja ojentaa minulle kukkapuskan. Kukkakaupan lähetti hän oli.    Näin kauniin kolmivanaisen amarylliksen oli naapurimme lähettänyt meille.   Minun oli pakko käydä kiittämässä ja antamassa jouluhali.
  Ja vielä ovellemme kolkutettiin.     Ihana luminen sypressi sekä lapsille kaikkea pientä kivaa. Nuo leegot löytyivät sieltä joulumielen korista.Hädin tuskin sain ovea kiinni kun vielä yksi vieras tupsahti sisään herkkujen kanssa, mukana oli vielä toffee tikkareita mutta ne katosivat jo parempiin suihin.Kyllä minä saan olla kiitollinen näistä ihanista ihmisistä elämässämme.

Vielä odotellaan yksiä vieraita. Pöytä on jo koreana.


PistaasiLimekakku.
Kalentereista tuli tänään.....


 Kiitos Weba ihanasta patalapusta, on tänään päässytkin jo käyttöön.


 Ja ihanaa vartalovoita.        Huomenna onkin sitten viimeiset kalenteriluukut.  Vähän haikea olo kun nämä ihanuudet loppuvat. Mutta eiköhän siihen taas totu ettei aamuisin saakkaan pieniä lahjoja.

Ja tuleehan illalla se joulupukki ehkä vähän isompien lahjojen kanssa.Ukko on lomalla joten hän on juoksuttanut ja väsyttänyt lapsia ulkona. Jospa malttaisivat nukkua ensiyönä.
Koti on valmiina aattoon. Ruuat on tehty niin pitkälle kuin voi.   Vielä pientä viimeistelyä tälleiltaa.

Leivinuunia lämmitellään ja kinkku menee yöksi uuniin.

Kunhan lapset nukahtavat niin tonttuillaan vielä vähän.Valtavan hyvää aaton aattoa teille rakkaat lukijani. Nauttikaa joulusta, Älkää stressatko.   Enää yksi yö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti