sunnuntai 21. joulukuuta 2014

3 yötä, ilta hiljenee.

Tai no ainakin haaveilen siitä. Pesukone pauhaa vielä viimeisiä suursiivouksen pyykkejä pois. Nuorimmainen nukkuu mutta isompia alkaa jo jännittää lähestyvä aatto eivätkä oikein malta käydä nukkumaan. Mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa rauhoittuu.


Koti alkaa olla valmis jouluaattoon.


Tänävuonna meille ei tulekkaan kuusta sisälle vaan se pääsi vanhaan rautapataan kylmälle kuistille. Ja viihtyy siellä uskamattoman hyvin.   

 Iloinen tonttu ottaa vieraat vastaan kuistilla.


Meidän kaksi nuorimmaista saa nukenvaunut joululahjaksi.  Minulla oli aikomuksena vain laittaa nauha ympärille ja silläselvä. Mutta tänään iski ajatus. Se lapsen ilme kun hän sää ISON paketin ja saa avata sen, ja sieltä paljastuu se hartaimmin toivottu lahja.     Eli eihän siinä auttanut muu kuin käydä kävelyllä lähikaupassa ja hakea paperia ja sen jälkeen vähän tonttuilla ja paketoida.

 


Samalla reissuilla tarttui pukaan pokkari, lumihiutaleiden alla. Lupailee olevansa oikein jouluinen kirja.  Ensimmäinen luku ainakin vaikuttaa hyvältä. Kyllä tätä ennättää viimeistään joulupäivänä lukea. Ehkä aloitella jo tänään....

1 kommentti:

  1. Uuuups. Kirja loppui jo. Mukavan rentoa ja helppoa lukemista.

    VastaaPoista