sunnuntai 30. marraskuuta 2014

24

 Ensimmäinen adventti. Nautitaan joulunodotuksesta.24 yötä jouluaattoon 1 yö joulukuuhun.Kalenterit ovatkin jo valmiina huomista varten.

Mutta o ou. Meidän ikioma joulutonttumme on aivan sekaisin. Huomennaha se luukkujen avaaminen vasta alkaa. Mutta tänään joulusukat pullottivat ja sieltä löytyi jo yllätyksiä. Oltiin kaikki kyllä aivan ihmeissämme.

Isille ja Äidille oli suklaapatukat ja lapsille isot kinderin suklaamunat sekä joulukalenteri tehtävävihot. Murunen taisi kyllä jo vähän väritellä sitä.

Tonttu on sekaisin päivistä mutta ihana tonttu on kyllä.


Huomenna se sitten alkaa, joulukalentereiden avaus, öiden laskeminen aattoon, jouluunvalmistautuminen  ( tai, siis onhan se jo alkanut ajat sitten)    Televion joulukalenteri.
Me alamme lukemaan Neposen joulusatua.

Kaikkea ihanaa siis luvassa.
 Ja kyllä, tiedän vallanmainiosti että ollaan tänävuonna liioiteltu, ja todella pahasti, joulukalentereiden kanssa. Ei tartte puhistella paheksuvasti kuinka meillä on liian hemmoteltuja lapsia. 11 kuukautta elävät kurissa ja sitten joulukuussa me aina repäistään ja laitetaan överiksi.       Nyt on kalentereita vähän liikaakin niin jospa pysyttäis päivissä kärryillä. Kännykkäänkin on ajastettu telkkarin joulukalenterin alkamiset   ;)
Mutta puolustukseksi sanottakoon että lelukalenterit lapset ostivat omilla rahoillaan. Ja sukkakalenterissa on tulossa ihan mahtavia yllätyksiä sillä mummut tahtoivat myös hemmotella näitä ihania lapsia.
Ja ihan vain koska halusimme ja meillä on mahdollisuus.
Jouluna voi liioitella, jouluna voi nauttia, jouluna voi vaikka mököttää yksin kellarissa jos se tekee juuri sinulle sinun joulusta hyvän.    Pyritään tekemään joulust täydellinen itsellemme ja ottamaan huomioon läheisemmekin.
Nautitaan joulusta ja voi miten ihana tekosyy se onkaan karata lomalle tai liioitella ja laittee kaiken överiksi.


                              Hyvää joulua meille kaikille.

4 kommenttia:

 1. Oho, en tajunnutkaan että tv:n kalenteri alkaa tietysti huomenna! Herätys pitää kuitenkin laittaa niin taidanpa tietää jo mihin aikaan. Mahtaa teillä varsinkin ja monessa muussakin talossa olla säpinää aamulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännitti niin ettei maltettu nukkua. Ja vaikka eilen joku suunnitteli että avaa luukut vasta koulunjälkeen avautui ne kummasti heti aamusta.
   Heräsittekö ajoissa katsomaa joulukalenteria? Onneksi se taitaa löytyiä netistäkin ja tulee illalla uusintana. Ei jää jaksoja välistä.
   Avattiinko teillä Weba innolla kalenterit aamulla?

   Poista
 2. Herätys ei ollut mennyt päälle, mutta netistä katsottiin. Kyllähän niitä paketteja innolla avattiin, mitä nyt piti todeta, että tonttu on aika mestaripaketoija, oli työn takana saada luukut auki :)

  VastaaPoista
 3. Tonttu varmasti ettei kuikita etukäteen. Onneksi kalenterin näkyy netissä ja illalla uusintanakin.

  VastaaPoista