perjantai 28. marraskuuta 2014

26

Lapset käyty kieputtelemassa tuurin joulumaan tivolilaitteissa. Kivaa oli meillä kaikilla.
Pukinkonttiin lähti vielä muutama lautapeli ja kirja.

Hyvää yötä ihanat jouluttajat.

4 kommenttia:

 1. Mäkin haluaisin päästä Tuuriin, mutta saa nähdä pääsenkö nyt ennen joulua ollenkaan. Yksi kaveri sano ainakin, että haluaisi sinne kans, mutta en välttämättä ihan kaksin lähtisi vaan olisi kiva jos olisi joku kuski. Mieheltä joskus kyselin jos se lähtisi kuskiksi, mutta taitaa olla niin paljon töitä, että ei välttämättä ehdi :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kuski löytyy. Rahaa siellä saa palaamaan ja paljon joutuu kävelemään mutta ihana kauppa se on. Ja lapset tykkäsivät kovasti joulumaan tivolilaitteista, Aikuisille niitä ei siellä ole. Mutta ilmaisia pelikoneita löytyi.

   Poista
  2. Viime vuonna mulla ei ihme kyllä kulunut juurikaan rahaa, ostin itselle yhden kirjan ja karaokelevyn. Katselin kyllä muitakin juttuja sekä itselle, että muille mutten jostain syystä ostanut mitään muuta :D. Onhan siellä vaikka mitä kivaa.

   Viime vuonna kävin yhdellä ostosreissulla Tuurissa, mutta nyt se sama reissu oli tosi aikaisin. Viime vuonna se oli siis veronpalautusten jälkeen ja nyt jo marraskuussa.

   Poista
 2. Niin. Eihän siellä nyt välttämättä sitä rahaa aina välttämättä mene. Riippuu mitä ostaa. Mutta paljon tavaraa kyllä löytyy.

  VastaaPoista