maanantai 7. joulukuuta 2015

7. Siivousurakka

Tänään on jynssätty ja puunattu yläkertaa, lasten valtakuntaa. Lelukorit ja laatikot on käännetty ympäri ja järjestelty. Sängynaluset ryömitty läpi.
Pyyhitty pölyjä, imuroitu ja pesty. Tampattu mattoja.

Ja nyt elelen haavemaailmassani että yläkerta, neljän lapsen valtakunta, pysyisi edes loppuvuoden siistinä.

Saanko edes tämän iltaa elää fantasiassani?  Lapset siivoavat sen kiltisti jokailta. Enää jouluviikolla puhtaat lakanat sänkyyn ja imurointi. Yllä isompien puoli, alla pienempi.    Ja uudemmillekkin lukijoille tiedoksi. Noiden verhojen takaa siis löytyy lapsilta oma nukkumispesä ja kuvissa näkyvät ns. olohuoneet.
Yläkerran aula,   Lähinnä läpikulku tilata. Kaapissa vähän tavaraa säilytyksessä ja arkullinen kestosuoksikki sarjiksia, eli akkareita.


Se on tosiaan jo seitsämäspäivä. Päivät kuluvat vauhdilla ja aatto lähestyy. 


Lopuksi vielä tämän päivän luukku body shopin luksus kosmetiikka kalenteristani.    Nestemäinen, tussimainen silmänrajauskynä.  Aika hieno, mutta minun tarvitsee kyllä opetella tämänkin käyttöä.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun on puhdas koti. Meillä vielä pitää moneen kertaan siivota ennen joulua. Vaikka jo isot lapset, niin sotkua tulee.
  Kiva tuo body shopin kalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri on tosiaan kiva. Eiköhän se totuus ole meilläkin että saa siivota monta kertaa vielä ennen aattoa, ja sen jälkeenkin. Mutta aina voi haaveilla.
   Huomenna vuorossa alakerta.
   Siisti ja puhas koti on tosiaan ihana. Harvinaista herkkua.

   Poista