keskiviikko 16. joulukuuta 2015

16. Joulukuuta


Hei, tuolla sataa lunta, tai ainakin jotain lumentapaista. Ihana keli ja antaa pieniä toiveita valkeasta joulusta. Tulisi nyt vain kunnon pulkkamäet lapsille.


Viikon päästä tähän aikaan on jo kovat tohivat menossa. Viimeisiä siivouksia ja ruokien valmistelua että jouluaattona pääsisi mahdollisimman helpolla. Ennättäisi viettää aikaa perheen kanssa eikä keittiössä.

Mutta vielä kerkiää ottaa rennosti ja suunnitella ja jännittää.Tauno Tonttu oli viettänyt yön tietokoneella ja katsellen lasten joulujuhlaesityksiä. Upeita esityksiä olivatkin.

Bodyshopin luksusjoulukalenterista tuli eilen, 15 joulukuuta aivan ihanaa luumu suihkusaippuaa 250ml pullo. ( aikaisemmin onkin tullut samansarjan vartalavoi, pientä arjen hemmottelua siis kun molempia käyttää)
 Ja tänään 16, joulukuuta, E-vitamiini kasvorasvaa 50ml puteli. Tämä onkin entuudestaan tuttua sillä viimevuonna tuli tavallisesta versiosta mini näytepurkki tätä. Ihana tälläinen isompi ja riittoisampi versio ja varmasti pääsee käyttöön kunhan edellinen loppuu.Lapset saivat erikoistontun paketeista Roope Setä lehdet, kimaltevat kynät, sekä tarroja ja kumeja.Joko on jouluressiä ja kovasti viimehetken valmistelua vai ennättääkö ottaa rennostikkin?

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania juttuja sieltä luksuskalenterista tulee! Tavallisestakin tulee ihania, mutta ei täysikokoisia tuotteita. Onneksi on vielä monta jännää päivää ennen aattoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä saa onneksi jännäillä ja yllättyä. Ihania juttuja on tosiaan tullut sieltä tavallisestakin kosmetiikkakalenterista. Ihanaa hemmottelua joulukuunpäiviin.

   Poista
 2. Ihanaa joulufiilistä teillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kuvissa, niistä on helppo rajata sotkut pois ;)

   Poista