torstai 17. joulukuuta 2015

17, Tasan viikko jouluaattoon.

Enää kuusi päivää aikaa puuhailla ja tonttuilla. Laittaa kaikki valmiiksi. Hui että näitten touhujen kanssa.

Miun kestoväsymyksellekkin saatiin selitys. Hb 106, se on nyt vielä ihan kohtalainen. Mutta rautavarastot ihan tyhjät ja punasolut kutistuneet.

Eli ei tartte ihmetellä jos tämän blogin pitäjä käy välillä vähän hitaalla.


Tänään tein sein suuren suuren kauppareissun. Pääsin yksin täältä maalta läheiseen pikkukaupunkiin ja auto olikin täynnä ruokaa.    Mutta nyt pitäisi perheelle löytyä evästä moneksi päiväksi ja joulua varten on ostettu kaikki mitä voi etukäteen ostaa.

Ensiviikolla sitten vielä maitoa ja tuoreet salaattitarpeet yms.Meillä on pikkuisen lunta ja pikkuisen pakkasta. Ei paljoa, mutta nautitaan tästä vähästä.


Siivousta nyt riittää aina lapsi ja eläinperheessä. Mutta tänään pääsi pesukonekkin kunnon pesuun kun joku nimeltämainitsematon päätti pestä kertakäyttövaipan pyykinpesukoneessa. Noh, ei hävitetty pyykkivuorta vaan pestiin konetta. Mutta ompahan nyt puhdas ja passaa pestä pyykkiä.
Välillähän tuo konekkin on pestävä paremmin niin tulipahan sekin tehtyä.
 Isäntä saa huomenna viedä töihin alkavan lomansa kunniaksi tälläisen jouluisen kuivakakun. Tai maku on ainakin jouluinen, ulkonäkö ei nyt ehkä niinkään. Kaapista nyt vain sattui löytymään vaaleansinistä sokerimassaa.    Sopii sinne äijäporukkaan.


Ja meidän Tauno Tonttu. Oli kaivanut kaapin päältä joluisen soittorasian ja tunnelmoi kynttilänvalossa. Ihana tonttunen.

Lasten kalentereista löytyi tarroja ja minun kosmetiikkakalenteristani löytyi meikkisivellin.

Mitähän huomenna löytyykäään. Jännittäviä nämä joulukuun päivät.

2 kommenttia:

 1. Onpa matala sun Hb. Toivottavasti saat sen pian nousemaan. Tiedän omasta kokemuksesta, että silloin on voimat pois, kun se on noin matala. Yksi lääkäri muuten kerran neuvoi mua, että rusinoissa on paljon rautaa, joten niitä kannattaa myös popsia. Koitahan jaksella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Eiköhän tämä tästä kun nyt tietää asiasta ja osaa syödä oikein pitkän rautakuurin sekä c ja b vitamiinejä.

   Ensivuonna saattaa olla jo ihan oma itsensä kun saa nämä asiat kuntoon.

   Poista