lauantai 19. joulukuuta 2015

19. Viisi yötä.

Äkkiä nämä viimeiset päivät menevät.  Mutta miten sitä malttaa nukkua. Huomennakin ihana päivä tiedossa, neljäs adventti yllätyksineen ja illalla pääsemme isännän kanssa kahdestaan aikaa viettämään. Ei kylläkään yhtään jouluisissa merkeissä.

Vähän on haikeuttakin ilmassa, pian loppuu kalenteriyllätykset ja odottaminen ja valmistautuminen on ohitse. Enää tarvitse suunnitella ja miettiä lahjoja tai kodin koristelua.   Kaikki alkaa olla valmiina, ihanaa, mutta haikeaa.


Tauno Tonttu oli tehnyt lasten joululoman kunniaksi lettutaikinan. Jätti sen kyllä isännänpaistettavaksi.
Nuo meidän omat tontut kun eivät osaan nukkua lomallakaan pitkään. Mutta hyviä lettuja tuli, niissä taisi olla ripaus kanelia ja kaardemummaa.
Lasten kalantereista tuli tytöillä kynsilakat ja pojalle tatuointikyniä. Minä sain aivan ihanaa vartalovoita. Tykkään näistä kovasti ja varmasti tulee tämäkin kulutettua loppuun.
siinä ne nyt ovat, viimeiset viisi luukkua.   Ihana kalenteri on ollut ja jännityksellä odotan mitä lopuista luukuista paljastuukaan.
 Luukut palautetaan kalenteriin nurinpäin ja niistä muodostuu joku mystinen kuva. Pikkaisen voi jo arvailla mitä siinä saattaa lukea.
Vielä on muutama luukku jäljellä..... .....kauniista ja ihanasta kalenteristani.
Hyvää joulunodotusta. Enää ei ole pitkäaika.

4 kommenttia:

 1. Taas sait ihanan yllärin kalenterista, tuo on tosi hyvää rasvaa, sain viime vuonna joulupukilta :)
  Ja muuten, en ollut edes huomannut, että ne luukut laitetaan takaisin nurinpäin. Huomaa taas, että on sairastettu migreeniä. Ei oikein hoksottimet pelaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa tuo migreeni. Mutta älä huoli. Et ole ainut keneltä se oli jäänyt huomaamatta. Nyt äkkiä kääntämään jo avatut nurinpäin.
   On tosiaan ihanaa vartalovoita.

   Poista
 2. Tartutit sitten lettuhimon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita vielä muutama löytyisi. Tule hakemaan.

   Poista