lauantai 28. helmikuuta 2015

Remontti etenee

Ja kaaos leviää.   Kolme lasta muutti leluineen ja tavaroineen samaanhuoneeseen.    Se on, noh aikamoista.      Mutta hetken kun kestävät niin saavat lisätilaa jokainen itselleen.  Ja äiti kestää sitä kaaosta mitä syntyy kun on liikaa leluja samassa tilassa. Mutta tämä on vain väliaikaista. Mutta tämä on vain väliaikaista. Mutta tämä on vain väliaikaista........Kylmänä ollut ullakkotila on eristetty,  seiniä levytetään ja väliseinien teko on aloitettu.     Kyllä näistä lapsille vielä omat alkovit syntyvät.
Ja kyllä,  tuohon lautaseinään leikataan neljä aukkoa, jokaisella alkoville omansa.    Mutta se tehdään vasta myöhemmin kun seinän takana asuu kuitenkin lapsia niin pidetään remontti mahdollisimman kauan täällä omassa tilassaan.


Muutamaa päivää myöhemmin.....
 46,5 litraa maalia.    Huoneet maalataan lattiasta kattoon. Yksi pieni purkki uupuu tuosta kuvasta ja litran verran liitutaulumaalia vielä haettava.     Mie jo odottelen innolla maalaamaan pääsyä. Tykkään siitä hommasta.
Mutta menee tässä vielä oma aikansa ennenkuin remontti on niin pitkällä. Väliseinät alkaa hahmottua.
 Villapaketti odottaa väliseinien eristystä.    Ihan vain äänieristysten takia.

 Sähköjä alettu laittamaan.    Nyt voin uskoa, toivoa, että pistorasioita tulee tarpeeksi.
Seiniin jäi näkyviin uskomattoman ärsyttävät palkit.  Näitä ei voi poistaa sillä ovat "lukitus"palkkeja jotka pitävät hirsiä paikoillaan.  Hetken mulkoilin niitä todella pahasti.   MUTTA.   Jokaiseen alkoviin jää sopivasti kaksi ulkonevaa palkkia.    Tuohon alapuolelle tukeva hyllylevy järeästi kiinni niin tadaa, meillä on hyllyt jotka ovat päistä ummessa. Pysyvät kirjat pystyssä.

Enää ei ärsytä yhtään.   Aina ei saa kaikkia ongelmia poistettua, mutta onneksi ne saa ratkaistua näinkin loistavasti kun vähän käyttää mielikuvitusta.Remontti etenee ja antaa uskoa että joskus on vielä valmistakin.
Isäntä tuolla juuri aloittelee seinien puhkaisua. Siitä kuvia myöhemmin. Me lasten kanssa paettiin meteliä ja pölyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti