sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Haaveissa kesä.... löhöilysohva ulosHaaveissa on jo kesä.   Yläkerran remontista poikii kaikkea kivaa.   Tyttören rautainen sohvasänky jää täysin ylimäräiseksi. Olen jo pitkään haaveillut ulos kunnon löhöilysohvaa. Mutta voi kun ne on kalliita.
Nyt saadaan n. 15 eurolla sohva sinne.

Se rautainen sohvasänky. Tarvitsee tottakai pehmusteet.

Vettäpitävä kangas löytyi alennuksesta 2 € metri.


Mittailua, suunnittelua, leikkaamista ja ompelua.

Patja ja tyynytkin löytyivät omasta takaa. Samoin vetuketjut ja langat. Omaan käyttöön kun tekee niin ei tule työlle laskettua hintaa.

Kun kankaat on ommeltu kaivetaan jokaisen teeseitse naisen pikkuapuri esiin, ilmastointiteippiä. Tälläkertaa valkoinen. Vähän epäilytti mutta myyjä vakuutti että samaa tavaraa on.  Noh, aika näyttää.


 Ja teipataan saumat nurjalta puolelta.   Saadaan niistäkin näin vähän paremmin vettäpitäviä. Eivät nämä nyt järveen upotusta kestä. Mutta luulisi etteivät sateesta suutu.    Ja teippi siis peittämään kaikia neulanreikiä nurjalta puolelta.
Sitten suuaukkoihin vetuketjut ja niidenkin teippausta.
Ja lopputulos on tämä. Patja, iso tyyny ja kolme pikkutyynyä.   Ovat nyt väliaikaisesti kerrossängyn alapedissä odottamatta kevättä ja ulospääsyä.

Minulle käy aina työn alussa niin että hetken panikoin että en minä osaa, ei tästä tule mitään. Mutta lopussa voikin olla tyytyväinen itseensä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti