tiistai 18. lokakuuta 2016

Yankee candle kynttiläkalenteri.

Ne tulivat, 
ihanat yankee candle kynttiläkalenterit.

Toinen minulle, toinen siskolleni.
44 yötä niin pääsee avamaan ensimmäisen luukun.

En malta odottaa.
Aivan ihania, ihana pikku lisäys joulunodotukseen.  
Täytyy kyllä myöntää, että vaikka tämä kalenteri onkin aivan ihana ja olen innoissani. Niin siellähän on vain 24 tuikkua ja yksi pikkaisen isompi. Eri tuoksuisina vain. Niin ei siinä kamalasti ole jännitystä.

Enemmän odotan LookFantasticsen kosmetiikka kalenteria. En halunnut tietää sisältöä ennakkoon joten se tulee olemaan oikeasti yllätys ja jokapäivä on erituote.

Mutta tämä kalenteri postitetaan englannista suomeen vasta 1. marraskuuta joten vielä joutuu odottamaan ja jännäilemään.
Ihanan jännittävää ja salaisuuksia täynnä olevaa joulunodotusta teille lukijani ja satunnaiset vierailijat.

4 kommenttia:

 1. On tuokin kalenteri ihana. Jos mulla ei olisi tuoksuallergiaa, hankkisin myös kynttiläkalenterin. Se sun kosmetiikkakalenteri on kyllä ihan mahtava myös! Tänä vuonna on enemmän tarjontaa kosmetiikkakalentereissa, ihan selvästi. Törmäsin myös Cliniquen kalenteriin Kicksissä. Olis kyllä varmasti ihana sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei näitä kynttilakalentereita taida saada tuoksuttomana. Minäkään en yleensä tuoksullista välitä mutta tähän ihastuin ja oli "pakko" ostaa. Katsotaan nyt kumpi noista jää minulle sillä lupasin siskolleni että hän saa valita kumman ottaa itselleni.

   Kosmetiikkakalentereissa on tosiaan nyt valinnan varaa, tarjonta ja myös määrät ovat tainneet lisääntyä. Eivät olee enää ihan heti loppuunmyytyjä. Harmi kun ei voi ostaa niitä kaikkia.

   Poista
 2. Ihanat joulukalenterit!

  VastaaPoista