maanantai 24. lokakuuta 2016

2kk jouluAattoon.

Ihanaa, sieltä se joulu lähestyy, ja säätiedotuskin luvannut viileämpiä kelejä ja lunta.

Tässä osa meidän perheen joulukalentereista,    kuvista uupuu vielä minun kosmetiikkakalenterini, lasten adventtikalenterit sekä suklaakalenterit. Ja kalenterikirja Neposen joulu sekä ihana Tauno Tonttumme joka järjestää meille joulukuussa kaikenlaisia yllätyksiä.

Olenkohan vielä jonkun kalenterin unohtanut....   hmm.... Kalenterisukatkin pääsiät esille odottamaan joulukuun ensimmäistä kun tulivat vastaan vaatehuonetta siivotessa.


 Meillä asustelee joulukuussa Tauno Tonttu. Tauno tekee yöllä meidän perheelle yllätyksiä ja jättää lasten kalenterisukkiin yllätyksiä.    Lisäksi Murunen ja Menninkäinen päättivä ostaa omilla rahoillaan lelukalenterit. Poikanen ja Pirpana päättivät että heille riittää Tontun yllätykset. 9 viikko aattoon, pitäähän sitä laskureita olla.  Miehen kalenteriyllätykset pääsevät tänävuonna pyykkipoikiin roikkumaan.


 Minun ihana ja jännittävä adventtikalenterini. Vaihdamme siis siskoni kanssa adventtikalenterit, neljä lahjaa, yksi jokaiselle adventille.
Jännityksellä odotan luukkujen avaamista.
 Ja tottakai tarvitaan adventtikynttilät. Tänävuonna hopeiset ja pääsivät keittiönikkunalle.
Kesän ulkona ollut joulukaktuskin innostui kukkimaan.

Ja tottakai yankee candle kynttiläkalenterini. 
Minulle jäi pinkki, siskoni otti sinisen.

Näin tämä tuppaa jokavuosi lähtemään lapasesta mutta on joulunodotus hurjan paljon hauskempaa näin. Jännitystä ja odottamista ja yllätyksiä jokaiselle päivälle.Millaisia kalentereita teidän perheellä on tai aiotte hankkia)

4 kommenttia:

 1. Ihania kalentereita! Tuo adventtikalenteri on huikean jännä! Ja Tauno tonttu on mahtava! Mulla on tällä hetkellä kosmetiikkakalenteri + meillä on sukkakalenteri. Mutta ei ne siihen jää, vielä tulee lisää :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea tuo adventtikalenteri! Mitä kaikkea pistät joulusukkiin?

  VastaaPoista
 3. Ihania kalentereita!
  Meilläkin lapsilla on sukkakalenterit!
  Ja suklaakalenterit. Ja kuopukselle on vielä kaksi kuvakalenteria.
  Minulle on tulossa Partyliten kynttiläkalenteri!

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi täällä :) Minäkin uteliaana odotan mitä laitat joulusukkiin :)

  VastaaPoista