torstai 13. lokakuuta 2016

Meidän kammari syys asussaan. 72 yötä


 Kuten varmastikkin huomasitte kuvista, meillä ei ole mattoja lattialla. Syyllinen köllöttelee tässä. Meidän koiranpentumme Ruffe.   Pentu jo aika hyvin osaa tehdä ulos, mutta vielä ei niin kovasti voi luottaa että haluaisin laittaa puhtaat matot lattialle. Mennään nyt näin villasukat jalassa. Jouluksi sitten puhtaat matot lattialle. Kammarin ikkunalla kasvaa kasvihuoneesta pelastetut chilit, liekköhän selviävät talvesta sisälläkään.


5 kommenttia:

 1. Teillä on ihanan kodikasta ja kaunis koti :) Ja voi Ruffea, kyllä se varmaan pian oppii sisäsiistiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oppii kyllä, ihan yksittäisiä ovat vahingot ja niistä voi yleensä syyttää itseään kun ei ole vienyt ajoissa ulos. Vakiopaikka on koiralle mihin tekee niin ehkä muualle uskaltaisi jo mattoja laittaakkin.

   Poista
  2. Karkasi viesti, Kiitos Johanna. Mekin viihdymme mutta miten sitä omaan kotiinsa suhtautuu aina kriittisesti. Pitäisi osata katsoa ulkopuolisen silmin.

   Poista
 2. meillä tuli jo matot ihan virallisesti lattiaan meillä ei onneksi milo enään tee sisälle muualle kuin paperille..... meilläkin jo kovasti opetellaan tekemään ulos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Milo, kyllä se siitä varmasti pian onnistuu kokonaan ulos. Sekä teillä että meillä. Ruffella on vakiopaikka minne tekee jos tylsät ihmiset eivät vie ajoissa ulos. Uskaltauduinkin pari pientä harjoitusmattoa laittamaan. Jouluksi sitten puhtaat matot lattialle vaikka pentu oppisikin aiemmin täysin sisäsiistiksi.

   Poista