tiistai 11. lokakuuta 2016

Kuvia kuistilta, (74 yötä)

Ensin pieni valitus tähän alkuun, minun kännykkäni ei tee yhteistyö bloggerin kanssa. En saa sillä ladattua kuvia tänne, ja nyt uusin temppu. En pysty kommentoimaan muidenkaan blogeihin.
Ärsyttää ja rasittava ominaisuus muuten täydellisessä puhelimessa.

Onko se hyvä syy vaihtaa 4kk vanha puhelin kun blogger ei toimi? Ei taida, ainakin pankkitili on sitä mieltä.

Joten olen pahoillani, minulla ei vain ole aikaa avata konetta niin useasti ja tulla erikseen kommentoimaan muille vaikka monesti haluankin kommentin jättää. Kännykällä kyllä luen blogejanne, mutta en pysty kommentoimaan.

Huoh, kiitos kun sain purkaa ärsytystä. Mutta sitten iloisempiin asioihin.

Kynttiläkalenterini on postitettu, ihanan nopeaa toimintaa. Myös Murusen ja Menninkäisen kalenterit on postitettu, äitinsä tytöt, eivät tyydy vain yhteen. Murusen ja Menninkäisen kalenterin tulevat suomesta, minun englannista.


Ja sitten kuvia kuistilta niinkuin otsikossa lupasin. Meillä on siis kylmä kuisti missä ei ole lämmitystä tai eristystä. Sinne tuli pieni pöytä ja tuolit sekä valoa syksyn viileisiin päiviin ja pimeisiin iltoihin. Tässä on mukava vaikka juoda kuppi kuumaa kaakota vilttiin kääriytyneenä pihaleikkien lomassa.2 kommenttia:

 1. Teillä on kiva kuisti! :)

  Ja mulla on puhelimen kanssa sama ongelma! En enää pääse bloggeriin, ja kyllä harmittaa. Laitoin siitä googlelle palautetta, mutta ei ole tullut vastausta. Sama juttu kun oli ensin myös kannettavalla. Onneksi sain sen sentään pelaamaan. Pääosin laitan kommentit tabletilla, ja tämä on koko ajan pelannut. No, toivotaan, että tämä asia ratkeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, totuus on kyllä se että harvoin on noin siisti. Toisella puolella on polttopuu pino ja aina kuistin lattialle jää kenkiä ja jotain rompetta lojumaan. Mutta edes hetken saa nauttia siivouksen jälkeen siististä kuistista.

   Vai että muillakin tätä samaa ongelmaa. Sietäisi google kyllä tehdä asialle jotain Hyvä että sait tabletin ja koneen toimimaan.

   Poista