tiistai 4. lokakuuta 2016

Adventti lähestyy

Ja sehän tarkoittaa lahjoja. Minä ja ihana siskoni teemme jokavuosi toisillemme adventtikalenterit. Siis yksi paketti joka adventti.
Yhden paketin hinta on 5 euroa ja sisällön sovimme etukäteen. Tänävuonna aiheet olivat joulu, hemmottelu, lämpö ja viihde.

Se mitä se hemmottelu on, sen päättää lahjan antaja itse. Yksi sääntö meillä on. Paketointiin on panostettava ja paketoitava paketit kauniiksi. Ja ehkä pienen hypistelyn kestäväksi  ;) Mitään en kyllä myönnä...

Paketit vaihdamme yleensä jo hyvissä ajoin pitkän välimatkan vuoksi, Tänävuonna jo lokakuun lopussa sillä ensimmäinen adventtihan on jo marraskuuslopussa.

Innolla ja jännityksellä odotan omia pakettejani. Mutta tässä ovat siskoni paketit. Olen oikein tyytyväinen sekä sisältöihin että ulkonäköön.

Toivottavasti myös siskoni on, jännittääkö pitääkö hän sisällöstä yhtäpaljon kuin minä.
81 yötä jouluaattoon, adventtiin vähemmän.


Mieheni ja lapseni saavat myös omat adventtikalenterit, mutta hyss, se on vielä salaisuus ja ne ovat vielä vähän vaiheessa.

2 kommenttia:

 1. Tuo on tosi kiva idea! On siinä joulun alla jännittämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siskoni idea taisi kyllä olla alunperin. Mutta hyvä idea tosiaan on ja ainakin minä tykkään tästä kovasti. Vielä ennättää tällevuotta sopia jonkun kanssa vaihdosta tai yllättää joku adventtikalenterilla.
   Pitäähän sitä paketteja saada jo ennen aattoa, ei muuten malta odottaa.

   Poista