torstai 30. heinäkuuta 2015

TunnustusSainLauralta Liebster Award - tunnustuksen. Kiitoksia siitä! Tunnustuksen ideana on uusien ja tuoreiden blogien löytyminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster award annetaan bloggaajalta bloggaajalle. Ideana on:
1. Kiittää sinut nimennyttä bloggaajaa ja laittaa linkki hänen blogiinsa.
2. Vastata sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimetä ja linkata 11 Liebster awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksiä 11 uutta kysymystä blogisteille.

Blogit, jotka haastan mukaan:

1.Keltaisentalon
2. Tule joulu punainen
3.  joululainen
4. neula ja vasara
5.  sikseskivoi
6.  metsakukkia
7. kotimmekoivurinne
8.KaikenhyvänKivimäki
9.riitanpuutarha
10. Hul-da.
11.joulumimminluona

Minulle esitetyt kysymykset ja vastaukset

1. Paras vuodenaika?   Syksy, vielä on kesän lämpö ja nautinto ilmassa, mutta mikä voittaisi pimeitä syysiltoja. Syksy antaa jo lupauksen joulusta mutta vielä ei ole kylmää ja pakkasta vaan voi nauttia pihalla olosta. Syksyllä on myös kaunista, puiden värit, syksyn sato, puutarha kukkii edelleen, aamulla on ihanan hämää ja usvaista mutta päivällä saadaan nauttai valosta.2. Oletko jouluttaja eli joulufani?  Tottakai, aika paha sellainen.


3. Miksi bloggaat?Hmm, omaksi iloksi ja esitelläkseni puuhailujani.


4. Suosikkikirjasi? Tämä on paha, hyviä kirjoja on niin monta. Mutta ehkä voisin Meyein Houkotus. Sillä nuorena luin todella paljon, sitten opiskelu yms jätti sen harrastuksen varjoonsa. Mutt Houkutus sai minut taas palaamaan kirjojen pariin.5. Mikä arjessasi on parasta?    Nimenomaan se arki. Lapset, oma koti ja kodin puuhat.6. Viekö bloggaus paljon aikaa vai bloggaatko satunnaisesti?  Satunnaisesti, useimmiten kännykän kautta nopeita päivityksiä.7. Mistä idea blogiisi lähti?   Ehkä se oli jos muutkin niin miksi en minäkin.8. Jos voisit tehdä ihan mitä vain, mitä tekisit seuraavaksi? Taidan juuri nyt olla siinä tilanteessa että voin tehdä mitä vain  ( yksin kotona) joten seuraavaksi syön jotain ja menen ompelemaan9. Joko odotat syksyä?  Kyllä, ja onhan ilmassa jo lupaus syksystä.
10. Mitä leffaa suosittelisit minulle?  Joulustoori,  oli oikein positiivinen yllätys.   Mahtava joulu komedia.11. Viihdytkö ihmisjoukossa vai nautitko mieluummin omasta seurastasi? Omasta seurastani tai pienestä porukasta.


Ja lopuksi vielä omat 11 kysymystäni haastetuille.
1. Joko on talviturkki heitetty?
2. Oletko jo aloittanut Jouluttamisen tällevuotta?
3.  Pidätkö syksystä?
4. Lempivärisi?
5. Lempivärisi jouluna?
6.  Kahvi vai tee?
7. Pimeä, valo, hämärä vai jotain muuta?
8.   Ohops pohops, minulta oli jäänyt yksikysymys välistä, lisätään se näin jälkikäteen, saa vastailla jos jaksaa.    Onko joulusinulle uskonnollinen juhla? Lasten juhla? Keskitalven juhla? Vai kenties jotain muuta? 
9.Leffailta vai lenkki?
10. Teetkö käsitöitä, jos teet niin millaisia?
11.  Uskotko joulupukkiin ja jouluntaikaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti