tiistai 14. heinäkuuta 2015

Joulufliilis

Jouluaattoon on vain pikkuisen yli viisikuukautta.     Aikasta ihanaa. Sieltä se lähestyy ja minun joulufiilikseni on alkanut heräämään ja kovasti on jo suunnitelmia.
Neulomuksia on työnalla ja tänäaamuna tuunailin uuden joulukirjan itselleni. Vanha kun on jo täynnä.

Tässä kirjassa on suurempia salaisuuksia kuin missään teinivuosien päiväkirjoissa. Nimittäin joululahja suunnitelmia,päätöksiä ja mitä on jo ostettu. Sekä paljon muitakin joulusuunnitelmia,joulukortit,ideoita ja haaveita. Jouluruokia. Joulukoristeita.      Muistamisia.
Kaikkea jouluunliittyvää siis.

Sukulaisten ja ystävien joululahjatkin on jo suunniteltu. Voi aloittaa niiden tekemisen ja ostamisen jo valmiiksi. Joulupapereiden pitäisi vain tulla jo ajoissa kauppaan niin voisi pikkuhiljaa paketoidakkin. Vai mitä?   En voi olla ainoa ihminen kenen mielestä joulutavara tulee liian myöhään kauppoihin??

4 kommenttia:

 1. Ihana kirja <3
  Saiskohan tuommosen(kin) ihtellekki aikaseks...hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja tuiki tarpeellinen näin joulunalla. Nopeasti tuon tekee. Kaupasta sopiva vihko ja sitten leikkaa ja liimaa että saa mieleisensä näköisen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos vaikka ei taidakkaan olla ihan täysin omani vaan jostain netistä poimittu. Alussa kirjoittelin tavalliseen viihkoon mutta nykyään tuunaan aiheeseen sopivaksi.

   Poista