torstai 2. heinäkuuta 2015

Munattomat marengit.

Olihan tätä reseptiä testattava. Marengit missä ei ole ollenkaan munaa.
Tarvitset vain säilyketölkki herneiden/papujen lientä ja sokeria.

Itse suhtaudun valmiiseen marenkiin ristiriitaisin tuntein. Rakenne ja ulkonäkö on hyvä. Mutta minusta sieltä maistuu herneläpi. En tykkää.
Mutta mies ja lapset tykkäävät ja hyvin maistuu. Hmm. Onko vika siis minussa vai marengissa?

Jatkossa teen kyllä munalla marenkini.

Pari pellillistä marenkeja syntyy kun valuttaa purkillisen herneitä.
Vatkaa nesteen jämäkäksi valkeaksi vaahdoksi. Sen jälkeen lisää sokeria pienissä erissä vatkaten.

Itse tein suhteessa desi nestettä ja reilu desi sokeria. Herneet voi vaikka kiehauttaa iltaruualle.

Lopputulos jakaa mielipiteitä. Mutta jos ei syystä tai toisesta voi munaa syödä niin kannattaa ehdottomasti testata tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti