perjantai 4. lokakuuta 2013

Pikkuinen tonttu hyppeli näin.

Ja oli käynyt tipauttamassa meidän postilaatikkoomme minulle paketin, salaiselta jouluystävältäni.   Voi miten ihana yllätys se olikaan.

Ensimmäinen joulupaketti ja sen sai vielä avata heti.    Minä en nyt valitettavasti saa teille kuvaa siitä kuinka kauniisti ja ihanan jouluisasti lahjani oli paketoitu. Pyydän tätä anteeksi.

Sillä eilen kun pakettini tuli, oli kamerassa akku loppu. Ja enhän minä malttanut odottaa että sen saa ladata vaan paketti oli avattava heti.   Otin kyllä kännykällä kuvat paketista.
Mutta nyt ei kännykkä ja tietokone suostu tekemään yhteistyötä.  Tai voihan olla vika minussakin, sillä monesti käy niin etten mie saa koneita toimimaan ja kun pyydän apua niin mitään ongelmaa ei olekkaan.

Pyydään siis anteeksi. Ja luottakaa sanaani. Paketisti löytyi kaksi kauniista paketoitua pakettia, jouluisissa käärepapereissa.    Tykkäsin kovasti ja heti tuli niin jouluinen fiilis.

Pakettien sisältä löytyi ihania yllätyksiä.   Lahjan antaja on selkeästi tutustunut tietoihini, Ja tainnut käydä vakoilemassa blogianikin.

Kaikki tulevan varmasti käyttöön.       Kaksi kerää Nalle lankaa. Näistä sainkin heti inspiraation tehdä itselleni pitsineulevillasukat.    Joutuvat langat kyllä kaappiin odottamaan sillä tässä on niin paljon muita käsitöitä nyt työnalla että pitää ne hoitaa ensin pois.

Kaksi pussi crookuksen sipuleita.   Nämä tulivat tarpeeseen sillä meidän pihassamme ei ole vielä yhtään näitä kevään varhaisia kukkioita ja niitä olenkin tänäsyksynä istutellut.   Näille tiedänkin jo loistavan paikan päärynäpuiden juurelta.

Lisäksi oli kaunis jouluinen patalappu missä on punaisella pohjalla mistelin oksia.   Se pääsee kyllä nyt jo keittiöön ja käyttöön vaikka jouluun onkin vielä muutama yö.
Sekä ihanat pinkit perhos piparkakkumuotit.     Näitä ei voi olla koskaan liikaa kun on paljon pikkuleipureita talossa.

Ja olihan mukana ensimmäinen joulukorttikin tällevuotta    =)Joten kiitos.                         Mutta äläkääs huolestuko. Paketin sisällöstä sentään sain kuvat otettua ihan kunnon kameralla ja saan kuvat tänne teillekkin näyttää.
Käykäähän muuten ystävät ja vieraat kalliit osallistumassa arvontaan...     Sillä keltaisen talon joulunodotusta blogissa on menossa arvonta.   Sinne pääse klikkaamalla    TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti