lauantai 5. lokakuuta 2013

80 yötä jouluun on.

Toisaalta aivan liian pitkä aika, mutta toisaalta taas aika menee todella nopeasti.


jos käsitöitä ja suunnitelmiaan miettii niin ihan liian lyhyt aika.   Mutta eiköhän nämä vielä valmiiksi ennätä saada.   Tottapuhuen joululahjaksi aikomani ovat jo viimeistelyä vaille valmiit. Ehkä jotan lisuketta vielä, jos jaksaa ja ennättää. Ressiä en ota.   Nyt on käsitöitä sitten suunnitteilla omalle parukalle ja ne valmistuvat sitten kun kerkiävät.

Eilen kävin myös kirjastossa hakemassa pinon joulusa kirjoja jotta saa inspiraatiota ja fiilistelyä. Niitä onkin ihana selailla kuuman tee kupposen kera.


Syksy on saapunut nyt oikein urakalla. Meillä tämä viikonloppu meneekin pihahommia tehdessä, siivotaan kesäpois ja tehdään tilaa talvelle.    Laitetaan lintujen ruokintapaikka kuntoon, vien lyhtyjä ulos, istutan kukkasipuleita  ( kiitos salaiselle jouluystävälleni, nekin pääsevät tänään multaan)
 Toivottavasti viimeisen kerran ruohonleikkuu. Polttopuita ja se jokasyksuinen riesa, haravointia.

Nauttikaa tästä joulunodotuksesta. Syksystä ja raikkaasta ilmasta. Pukeutukaa lämpimästi, sytyttäkää kynttiöitä.
Meidän kasvihuonekkin on saanut valot ylleen kynttilöistä.     Ledivaloista haaveilen, mutta ne tarttee sähköä. Joten ei vielä tänävuonna.

 


6 kommenttia:

 1. Meillä kans tällä viikolla laitettiin piha jo talvikuntoon. Etupihalle nostin jo kynttilälyhdyt ja ajattelin josko tässä jo joku päivä saisin kynttilätkin sytyteltyä. Sisälle kun ei tällä hetkellä voi niitä sytytellä, niin ulos voi ihan huoletta. 4 lyhtyä odottaa kynttilöitä.
  Kunnaksen Joulupukki kirja on aivan ihana!! Me usein aloitetaan sillä joulunodotus, siinä kohtaa, kun joulukirjoja ruvetaa lueskeleen. Aiemmin meillä oli laatikko joulukirjoille, nyt tänne uuteen ei saanut niin paljoo isoja kaappeja, että voisi isoja laatikoita säilytellä, niin ovat yhdellä parilla hyllyllä. Eiköhän me niitä sieltäkin osata kaivaa esille. ;)
  Mukavaa viikonloppua teille!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saako udella miksi teillä ei voi nyt sisällä polttaa kynttilöitä?
   Mutta ulos laittaa sitten sitäkin enemmän. Omassa pihassa on aina hommaa ja haravointi varsinkin on sellaista että sitä saisi tehdä aina.
   Ulos on ihana sytytellä kynttilöitä ja valoja näin pimeisiin iltoihin.

   Toi kunnaksen kirja on tosiaan aivan ihana. Meilläkin kaapissa yllättävän iso pino jouluisia satuja. Mutta kaivattiin vähän jotain uutta hetkeksi.


   Vähän myöhässä vastailen mutta oikein mukavia syyspäiviä myös tielle.

   Poista
 2. Osin samoja kirjoja ollaan kannettu kirjastosta =) On se vaan ihana tunnelmoida ja ideoia niistä kerätä! Ihana kynttilämeri kasvihuoneessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Meillä selkeesti hyvä maku.
   Löysin kasvariin pari led lyhtyä. Harkinnassa nyt toimisiko ne siellä niin olisiko paloturvallisempaa eikä tartteis sytytellä jatkuvaan. Katsoo ny kauanko toimii.
   Mutta kiitos.
   Aina silloin tällöin tulee saamaan kynttilöitä koristamaan kasvihuonekkin.

   Poista
 3. Mun pitäis jo varmaan käydä lainaamassa kirjastosta joulukirjoja. Viimeksi niitä oli mulla ainakin aika kivasti lainassa. Kirppareilta en oo löytänyt joulukirjoja, mutta muutamia koristeita oon tätä vuonna jo sieltä hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä, nyt niitä on vielä hyvin tarjolla siellä. Joulunalla ovat suositumpia.
   Ja niitä on ihana selailla ja hakea tunnelmaa ja joulufiilistä.

   Poista