sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pa Pa Paketti.

Oli kuulkaas aikamoinen yllätys kun sain paketista saapumisilmoituksen kännykkääni.   Lähdin pakettia hakemaan ja luulin sitä ihan toiseksi paketiksi. Joten yllätys olikin aikamoinen kun paketti oli paljon isompi kuin luulin. Se saikin epäilemään että tämä on jotain aivan muuta.     Ja sitähän se olikin.


Nimittäin joulureki paketti, jo toinen sellainen ihanuus    (  vielä kolmas on tulossa)     Täältä voi uteliaat käydä kuikkimassa lisätietoa     jouluystävä     Tällevuoteen on jo liian myöhäistä osallistua, mutta on tämä niin ihana joulumielen nostattaja että kannattaa muistaa  ensivuonna.Mutta nyt pääasiaan, eli pakettiini.  Paketti oli iso ja sisältö todella runsas. Tykkäsin kovasti.Suloinen tonttukuva paketin päällä. Ja sisältä ei löytynyt yhtä, tai kahta vaan kokonaiset kolme pakettia ja joulukortti  ( jo toinen tällevuotta, mutta onpa niitä tullut itsekkin pari lähetettyä jo )

Tälläiset pienet eriparisukat omaava apuri yritti kovasti auttaa avaamisessa ihan yhtä uteliaana kuin äiteensä.
Ensimmäisestä paketista löytyi muffinivuokia. Värit ihanan syksyiset ja uskoisimpa että nämä tulevat käyttöön parinviikon päästä Pirpanan synttärijuhlissa, sopivat nimittäin väreiltään loistavasti sinne.
Sekä Tallipihan Jouluteetä. Mikä ihana tuoksu ja maku.   Teetä minulla kuluukin, varsinkin hyvää teetä. Paketista numero kaksi löytyi iso ja paina   ruukku?  Oli ensiveikkaukseni. Mutta sen sisällä olikin kynttilä.   Ihana, kiitos.


 Ja kolmannesta paketista löytyi iso piparkakkumuotti sekä muffinin koristelu setti.   Olenkin tälläisiä monesti katsellut kaupassa. Mutta ei vain ole tullut ostettua. Joten oli aivan ihana yllätys saada lahjaksi tälläinen. Enää ei tartte arpoa ja veikkailla että ostanko vai en. Kun nythän nämä minulla ovat.

Poikanen näitä jo testailikin tänään ja hyvin toimivat ja sai keksejä koristeltua.
Iltasella piti tulet kynttilään laittaa.      Kiitos salainen jouluystäväni.  Paketti oli aivan ihana ja siitä on minulle iloa pitkäksi aikaa.

2 kommenttia: