keskiviikko 6. marraskuuta 2013

48

Ensimmäinen jouluaskartelu ilta takana.     Innolla ja jännittyneenä odotin iltaa. Mutta todella mukavaa oli. 

 
Jouluaskarteu iltoja on yhteenä neljänä kertana ja jokainen kestää kolmisen tuntia.    Näin ensimmäisellä kerralla teimmee helmistä koristeita sekä mehiläisvahakynttilöitä.

Molemmat olivat uusi tuttavuus minulle ja nyt kyllä innostaisi tehdä enemmänkin.   Ainakin noita helmiä pitää saada jotta voi tehdä lumihiutaleita lisää, niin kauniita niistä tuli.

Seuraavakerta on kahdenviikon päästä ja silloin tehdäänkin kransseja. Minulla onkin jo suunnitelma tätä varten.

Kynttilät säästän jouluaatoksi. Mutta helmikoristeet pääsivät heti kynttiläkruunuun roikkumaan ja saavat sinne jäädäkkin.Sitä ihan yllättyi miten kauniita asioita osaa tehdä kun saa opastusta.

4 kommenttia:

 1. Olispa kiva ollut itsekin puuhastelemassa =) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosi kivaa oli kyllä ja innolla odotan seuraavaa kertaa. Voin jakaa sitten sinulle asiantuntevia vinkkejäni ja neuvojani ;)

   Poista
 2. Aivan ihania juttuja!! <3
  Mä oon myös hämmästynyt siitä, että kuinka paljon sitä osaakaan tehdä, kun joku neuvoo. Ja voi että on ihana fiilis, kun onnistuu!! Kotona välillä turhautuu siihen, ettei jaksaisi koko aikaa korjata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   No näinpä, sitä luule ettei osaa mutta sitten kun saa vähän neuvoja ja apuja niin sitä osaakin. Tarttee uskaltaa vain yrittää.
   Seuraavalla kerralla tehdään kransseja ja itselläni aikomustehdä havukranssi ulko-oveen. Saa varmasti taas hyviä vinkkejä.

   Poista