sunnuntai 24. marraskuuta 2013

30

30 yötä,  n, 730 tuntia jouluaattoon.   Aika lentää siivillä. Anteeksi blogihiljaisuus.  Ei ole ollut vain aikaa ja energiaa istua konen äären.    Itse olen ollut kipeänä ja nyt meidän rakas pikkuinen Murummekin sairastui. Nukkuu liki neljänkymmenen asteen kuumeessa vieressäni.    Meni siis viikonloput suunnitelmat kokonaan uusiksi.

Lisäksi olen aloittanut joulusiivouksen kaapeista,  pari totaalisen kaaoskaappia olen saanut jo tyhjennettyä ja järjesteltyä. Ensiviikolla toivottavasti pääsn keittiönkaappien kimppuun. Mukavampi sittn jouluisia kokkailujakin tehdä kun kaikki ovat omilla paikoillaan.

Mutta kyllä tekin oletet olleett mielessäni, jouluvarsinkin.   Käsitöitä olen saanut eteenpäin. Paketoitua lahjoja, ja oikeastaan lähes kaikki onkin jo tehty/ostettu.   Lasten joulusukkien yllätykset ovat valmiina.

Lapset olivat ihanan ahkeria ja reippaita ja tekivät joulusiivouksen huoneissaan samalla hävittäen vähän ylimääräisiä lelujaan.Tässä muutamia pukinkonttiin sujahtaneita käsitöitä.
Jouluaskartelukurssilla tein kuusenhavukranssin ulko oveen.       Tämä tarvitsee ehdottomasti vielä valot.   Kunhan seuraavan kerran pääsen kaupungissa käymään sieltä toivottavasti löytyy ulossopivat patterikäyttöiset ledit.


Tietokoneelle on tallennettu joululauluja jotka soivatkin taustalla puuhaillessa.


Kellarista hain kaikki sinnekätkemäni joulukukkien sipulit.   Lupaavia alkuja näkyy jo. Mutta huh kun jännittää nyt että miten tulee käymään.  Vihdoinkin saimme lunta tänne.  On heti niin paljon kauniimpaa ja valoisampaa kun on edes vähän lunta maassa.

Amaryllikset ottivat varaslähdön ja kukkivat jo nyt.     Oli pakko laittaa uudet sipulit multaan ja toivoa että kukinta asuisi tälläkertaa jouluun.

Myös joulukoristelaatikko on kaivettu esille ja pikkuhiljaa alan näitä laittelemaan esille.  Kunhan Murunen parantuu ja saa siivoiltua ensin.

Ensisunnuntaina sytytetellään loputkin valot ja toivottavasti olen viikonaikana saanut laitettua paikkoja kuntoon.
Joululähestyy.   Ihanaa ja tunnelmallista aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti