torstai 28. marraskuuta 2013

26 yötä jouluaattoonmutta enää kolme yötä siihen että saa avata ensimmäisen kalenteriluukun.   Meillä lapset laskevat öitä ja odottavat tätä, ainakin vielä, enemmän kuin itse joulua. Malttamattomina ja öitä laskien.
ihan pian, ihan pian.        Äidin pitääkin jaksaa sitten joulukuu valvoa tarpeeksi myöhään että saa piilotettua yllätykset sukkiin kunhan lapset ovat nukahtaneet. Omanlaisensa haaste sekin.

Myös ensimmäinen adventti on silloin. Vähän on vielä kynttiläasetelma työnalla. Mutta hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty. 


Meidän pihassamme tapahtui eilen illalla jänniä. Nimittäin kukkapenkin kaivuuta näin marraskuiseen iltaan.  Saimme kaivurin pihaan lainaan joten olihan tilaisuus käytettävä hyväksi ja myllättävä vähän pohjia valmiiksi ensikesän kukkapenkkisuunnitelmia varten.     
Nyt sitten äkkiä lunta ja paljon että saadaan myllätyt alueet piiloon.

Lisäksi mies veti samalla kasvihuoneelle putket, joiden kautta sinne saa vedettyä sähköt.  Joten jo ehkä ensi jouluna minä saan sinne valaistuksen.Sisällä olen tehnyt lasihelmikoristeita.   Vanha kynttiläkruunu sai ylleen lumihiutaleet. Vanhat muovikristallit olivatkin jo aika kamalassa kunnossa,

Keskenkaiken iski inspiraatio kun helmien mukana tuli korunteko tarpeitakin. Lumihiutaleestahan saa kaulakorunkin. Ensimmäinen ikinä itsetehty koruni.


Näitä on yllättävän helppo ja kiva tehdä vaikken yleensä pidäkkään tälläisestä pienestä näpertelystä. Mutta nyt saa kyllä riittää tällejoulua. Pakkaan helmet laatikkoon ja tehdään muitajuttuja välillä.Ihana joulukuun ensimmäisen päivän odotusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti