keskiviikko 27. marraskuuta 2013

27 yötä ja sjy paketti

Jos on uusia blogini seuraajia paikalla niin   tästä pääsee tutustumaan että mikäs tämä juttu onkaan.    Minä olen siis saanut jouluystävän jolle olen lähettänyt kolme pakettia.

Ja minulle on lähetetty kolme pakettia.  Kolmannes paketin esittely tulee siis tässä.   Kakkospakettiin pääset tutustumaan  tästä
 ja ensimmäiseen pakettiin   tästä 


Tämä kolmaspaketti olikin viimeinen.  Vähän jäi haikea olo, sillä nyt se on ohitse. Sillä omat pakettinikin olen jo postittanut.    Näitä paketteja on ollut ihana suunnittella ja miettiä, paketoida ja odottaa mitää vastaanottaja tykkää.  ( mutta ehei, ei huolta, on minulle vielä paripakettia tulossa. Mutta ne saa avata vasta aattona)

Paketteja on ollut myös ihana saada.  Tässä viimeisessä paketissa paljastui lähettäjä. Kiitos PILKKUMI.  Kiitos ihanista jouluisista muistamista, kiitos lahjoista, kiitos yllätyksistä, kiitos jouluisesta tunnelmasta.

Kiitos myös emännällemme  Wiltsu       olet nähnyt ison vaivan tätä meille pyörittäessä ja vahtiessasi että ollaan kaikki kiltisti.


Mutta nyt paketin esittelyyn.      Lapset olivat valtavan kateellisia siitä kun äiti sai paketin eivätkä meinanneet malttaa pitää näppejään erossa.  Ja olihan äitikin innoissaan ja malttamaton avaamaan paketin.Laatikosta löytyi vaikka mitä.


 Pakettia aloin jo innoissaan avamaan kunnes muistin kuvaamisen.  Ihana käärepaperi.Ja sieltä löytyi kaunis peltirasia, joka pääsee varmasti käyttöön.
Korvistarroja.
 Lisää avattavia pussukoita.

 Metallirasiasta löytyi hauskat mukinaluset.


 Ihana enkeli ja askartelutarpeita.Peltirasian sisältä löytyi vaikka mitä.  Kaksi pientä pussukka, joiden sisällä oli askartelutarpeita, Joulukuusi 3 D tarroja ja puisia tarroja.

Ihana pieni enkeli.   Toinenkin metallirasia, minkä sisältä löytyi jouluisia lasinalusia.   Sekä jouluaiheisia tarroja, joita voi käyttää vaikka koruina, liimata oikeastaan mihinvain.

Näitä lupasinkin jo lapsille että saavat joulujuhliin korviinsa.

Kiitos,  askarteluttarpeet tulivat tarpeesen sillä lupasin lapsille että kunhan saan viimeiset kaapit siivottua niin voimme leipoa ja askarrella ja tehdä kaikkea kivaa. Unohdetaan nämä äiteen tylsät jutut.


Ja karkkia, karkkiahan paketissa oli myös.   Sekä Mate, kuuma tanssi teetä.  Teen luvataan poistavan voimatttomuutta ja virkistävän.   Tämä voikin tulla näin joulunalla kun on paljon puuhaa tarpeeseen.Kaksi kaunista koristepalloa.

Sekä aivan ihana joulumuori.  Tähän kyllä ihastuin ja pääsi heti ikkunalaudalle istumaan.Kiitos. Paketit ovat piristäneet ja helpottaneet tätä pitkää joulunodotusta.

Hyvää joulunodotusta kaikille, enää neljäyötä niin päästään joulukuuhun. Enää ei olekkaan pitkä aika aattoon ja saadaan aloittaa kalentereidenluukkujenkin avaaminen helpottamaan odotusta.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan paketin oot saanut!! <3 Varsinkin nuo koristepallot!!

  Ihanaa joulun odotusta sinne!! Ensimmäisen luukun saakin jo pian avata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Paketti oli tosiaan ihana. Oikein hyvää joulunodotusta myös sinulle. Tämä on ihanaa aikaa.
   Onneksi pian koittaa joulukuu kaikkine salaisuuksineen ja yllätyksineen.

   Poista
 2. ihana paketti kaikkineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tykkäsin kyllä kovasti.

   Poista