perjantai 13. syyskuuta 2013

Tärkeä päivä.

Eilen oli meillä hyvin tärkeä päivä.   Sellainen päivä joka sai lapset miettimään ja hiljentymään.    Käpertymään omaan nurkkaansa salaisuuksien ja mietteidensä kanssa.

Tai,no nuorimmainen huuteli kaikkeen tjoo.


Me nimittäin kirjoitimme joulupukille kirjeet ja lahjatoiveet.   Nämä ovat aina lapsille isoja päätöksiä ja mietteitä.   Ja onpahan niihin käyty lisäämässäkin vielä unohtuneita toiveita.      Mutta nyt taitaa olla tärkeimmät saatu paperille.      Varmasti tulee vielä lisätoiveita kunhan lelulehdet alkavat löytyä postilaatikosta. Mutta niitä toivotaan ja katsellaan sitten tilanteen mukaan.

Nämä nyt toivotut ovat ainakin tarkkaan harkittuja ja mietittyjä.   Ja piirsivätkin vihjeitä antavia kuvia mukaan, varmuuden vuoksi.

Noh, tämä pikkuinen ja salainen joulupukin apuri pääsee siis aloittamaan hommat myös omanperheensä osalta.   Muille lahjottaville alkaakin olla aika hyvin kasassa. Jotain on vielä ostettava ja jotain tehtävä.


Tällä viikolla tulivat myös    Salaisen Jouluystävän    http://salainenjouluystava.blogspot.fi/

Parien tiedot.  Innoissaan niitä jo odottelin.   Toiselle heistä tiesin heti mitä antaa.  Toiselle jouduin hetkisen miettimään, mutta uskoisin että mielessäni onkin jo hyviä ideoita ja suunnitelmia.
Ihanaa tämä tonttuilu ja jännityksellä jään odottamaan mitä ihanat parini tykkäävät.


Molemmille siis ideana että sain ihmisen tiedot ja kuvauksen itsestään.   Ja lähetän hänelle tässä joulunalla lahjan  tai lahjoja.      Ja minun tietoni ovat myös menneet kahdelle eri ihmiselle ja minä saan heiltä sitten jotain ihanaa ja yllättävää.

Jouluisia haleja kaikille pareilleni sekä kaikille teille ihanille lukijoilleni.

Sunnuntaina on enää satayötä jouluun.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti