sunnuntai 15. syyskuuta 2013

100 yötä.Sunnuntaina 15.9 on enää sata yötä jouluaattoon.       Aika käy vikkelään. Aamulla kun herätään, onkin enää 99 yötä.     

Vaikka touhua on riittänyt tällepäivää Pirpanan huoneen remontissa niin siltikkin on pitänyt tämän jouluttajien omanpäivän kunniaksi hiukan jouluilla.

Piparkakkukuppikakkuja, kynttilöitä,  eräistä salaista puuhaa sekä sainpa joulukortit viimeisteltyä, osoitteet kirjoitettua ja sujautettua kortit kuoriin.     Kerrankin ajoissa.     Enää tarttee saada postin punainen kuori ja joulupostimerkit.      hmm.  minä olen alkanut pikkuhiljaa miettiä että joulujutut voisivat tulla kauppoihin pikkiriikkisen aiemmin. Edes jotain pientä. Helpottaisi tälläisen jouluttajan tohinoita.

Riisipuuroa ja joulutorttujakin oli. Mutta eihän niitä ennättänyt kuvata ennenkuin loppuivat.

Enää satayötä siis.   Nyt on hyvähetki alkaa valmistautua, jollet ole sitä vielä tehnyt. Pikkuhiljaa, ihan ilman ressiä. Niin ei se sitten iske joulunallakaan.

2 kommenttia:

 1. Ihanat satasen juhlinnat teillä! Minä väkersin joulukoristeita ihan liian myöhään enkä edes paljoa saanut aikaiseksi kun kokeilin uusia juttuja, osa menee purkuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on tehtävä kokeiluja niin tietää sitten mitä tekeem Esittelyjä blogiin odotellessa.
   Edes pienenhetken sai joulutella eilen arki puuhasteluilta.

   Poista