torstai 27. elokuuta 2015

Villasia joululahjoja.

Olen tainnut aiemminkin kertoa että tänävuonna kaikki saavat jotain itsetehtyä. Ihan kaikki ei ole minun tekemääni,suurin osa kyllä.
Tässä jotain villaista menossa pukinkonttiin. Patalappuja piparkakkumuottien kanssa sekä huopatossut.
Lisäksi muutamat villasukat ja lapaset sekä huopasaippuaa.
Näiden lahjojen saajat tuskin lukevat blogiani joten niitä voi vähän esitelläkkin.
Jokaiselle on siis menossa jotain kivaa ostettua. Jotain itsetehtyä. Ja lisäksi osalle vielä jotain syötävää. Tämän verran voin paljastaa etukäteen ;) 
Jouluaattoa odotellessa siis.

6 kommenttia:

 1. ihanat huopatossut !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nämä menossa pukinkonttiin mutta voi olla että omatkin varpaat tarttee tälläiset sittenkun muut työt saatu altapois.

   Poista
 2. Niinpä, ihanat huopatossut! Miten teit ne? (Jos joskus vielä pystyn näitä tekemään) Muutenkin kivoja lahjoja. Itsetehdyt lahjat ovat tosi ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin,toivotaan että saajatkin ihastuvat. Mutta on jokaiselle menossa jotain ostettuakin. Jotenkin en osaa antaa VAIN itsetehtyä.

   Huopatossut on tehty tasona neulomalla. Lopussa ommeltu pari sivua yhteen ja sitten huovutettu koneessa. Ohje oli paketissa.
   Tutustuttuppa Johanna käsillä neulomiseen. Uusimmassa novitan lehdessä oli ohjeet. Omat kädet toimii siis puikkoina. Pehmeää ja paksua lankaa ja nopeaa ja helppoa tehdä. Ei rasita käsiä. Kestäisikö nivelesi kokeilla tälläistä helpottamaan pahinta neulomiskuumetta?

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Etsinkin kaupasta Novitan lehden ja tutustun paremmin tuohon! :) Vois vaikka olla, että se sopisi mun käsille.

   Poista
  3. Ole hyvä. Kannattaa tutustua jos kovasti tekee mieli neuloa vaikka toki oman terveyden mukaan aina mentävä.

   Poista