perjantai 21. elokuuta 2015

Itsetehdyt välipalapatukat.

Koulut alkoivat ja pitkinä koulupäivinä lapset tarvitsevat jotain nopeaa ja helppoa evästä kouluun mukaan. Välipalan pitää kuitenkin säilyä ja kestää repussa kokopäivä.
Hedelmät ovat hyviä mutta ei jokapäivä ja välillä tarvitsee jotain energiapitoisempaan.

Välipalapatukat ovat oiva apua. Nopea syödä, terveellisiä ja antavat energiaa ja säilyvät repussa.

Tein eilen kolmea erilaista välipalapatukkaa ja kaikki kelpasivat koululaisille,jopa sille nirsoimmallekkin.

Vaniljakookoskorppuja sekä kahta erilaista siemen/kaura/pähkinä sekoitusta.

Vaniljakookoskorppujen ohjeen muutes bongasin vanhasta joululehdestä. Muutin ohjetta vain terveellisemmäksi.

Suosittelen kokeilemaan jos on tarvetta helposti mukaan otettavalle välipalalle. 

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa maukkaalta! Onko näihin ohjetta?

    VastaaPoista
  2. http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/kotonatehty/valipalapatukat/

    tässä ohje noihin suklaisiin. Ihan en kyllä tuota ohjetta noudattanut vaan käytin suurinpiirtein samoja aineita mitä kaapista löytyi.

    korput ovat tosiaan myös muokattua ohje. Mutta alkuperäinen on kotivinkin joulu 2013 lehdestä.

    kiitos. Ovat tosiaan hyviä ja kelpaavat koululaisilekkin evääksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://m.ruoka.fi/?q=/reseptit/valipalapatukka


      ja tässä on kolmas ohje. Minulla ei kyllä ollut maapähkinävoita joten laitoin ihan tavallista voita. Mutta hyviä tuli silti sekä rakenteen että maun puolesta.

      Poista