lauantai 1. elokuuta 2015

Matkalaukullinen lahjoja.

Tänäjouluna ihan jokainen lahjottava saa jotain ostettua ja jotain itsetehtyä. Yhtä lahjaa lukuunottamatta kaikki itsetehty on valmista. Kokonainen matkalaukullinen itsetehtyjä lahjoja siis odottamassa aattoa.
Tai anteeksi. Ruokalahjat toki uupuvat vielä kuvasta. Mutta niitä ei voi mitenkään vielä valmistaa. Tai ehkä yhden pian,aiheeseen on tutustuttava.

Ihan kaikkea en voi täällä esitellä ettei salaisuuspaljastu. Kaffeekuppikuppikynttilät paketoitu sellofaaniin käyttöohjeiden ja jouluisten tulitikkujen kanssa.
Huopasaippuoita.
Kaikki itsetehdyt lahjat saivat ympärilleen tulostetun etiketin missä käyttö ja pesuohjeet. Tulostin,leikkasin ja liimasin pahvisoirolle. Kiepautin lahjuksen ympärille.
Paketointi jää sitten myöhemmälle tätä vuotta. Pari ideaa onkin jo...ja saattaa olla että siihenkin löytyy tarpeet kotoa. Mutta palataan siihen myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Ihaia ideoita. Onko huopasaippua tehty palasaippuuaan vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikka netistähän nuo kaikki ideat on poimittu. Kyllä on huopasaippua tehty palasaippuaan.

   Poista
 2. Ihania lahjoja, olet ollut ahkera. Hyviä lahjaideoita! Eikä tule stressiä, kun ovat hyvissä ajoin valmiit. Minullakin yleensä tässä vaiheessa vuotta jo kasa villasukkia valmiina, vaan ei tänä vuonna. Toivottavasti saan ajoissa hommattua muut lahjat niiden tilalle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jospa saajatkin pitäisivät. Itse ainaki tykkäisin saada samantyyppisiä. Ei tule ressiä tosiaan kun ajoissa tekee. Vaikka alussa tuntuikin että suunnittelen liikaa mutta hyvinhän nuo valmistui. Eipä niitä onneksi tarvitsekkaan jokavuosi itse tehdä vaan tekee tai hankkii just sellaisia mitkä sopii omaan tilanteeseen.

   Poista