tiistai 17. joulukuuta 2013

7

7 yötä jouluaattoon. Tasan viikko.  Viikonpäästä ollaankin ihan erilaisissa tunnelmissa, toivottavasti satelee lunta. Massut täynnä joulupuuroa. Tupa täynnä väkeä.   Jännittyneinä ja odottavina.   Ihanassa tunnelmassa.


Me otettiinkin varaslähtö ja lapset koristelivat isin kanssa joulukuusen.   Mie olen tälläinen jouluhössöttäjä ja teen kaikkea ei niin tarpeellistakin niin jätän tämän tärkeän puun muun perheen vastuulle.

Ja upea tulikin.Tänään on tulossa vieraita ja hetken tuumailtuani totesin että pipari ja torttua taitaa saada jokapaikassa kyllästymiseen asti joten kokeillaanpa jotain erilaista.  Vaikka hyviähän nekin ovat, sitä en voi kieltää.   Mutta välillä on kiva saada jotain muuta.

Ja ranskalainen jouluhalko syntyi meidän tee pöytään.                 Nautitaan herkullisesta joulusta ja ihanasta tunnelmasta.

P.s   Eilen tuli ihana ja jännittävä paketti postissa. Osallistuin Wepan käsityöaiheiseen lahjavaihtoon    Lähetin siis itsetehdyn joululahjan eräälle ihmiselle, lisänä jotain ostettua.  Ja sain itsekkin lahjan jossa on jotain itsetehtyä ja jotain ostettua.   Mukana oli kolme pakettia, yksi kova, ja kaksi pehmeää.   

Jännityksellä odotan aattoa ja lupaa aukaista paketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti