keskiviikko 11. joulukuuta 2013

13

13 yötä jouluaattoon.  11. joulukuuta. Ei enää kahtaviikkoakaan.     

Tälläviikolla pitää postittaa joulukortit jos halvemmalla merkillä meinaa päästä.  Älkäpääs unohtako tätä sillä joulukortteja on aina ihana saada.


Yläkerran joulu.     Yläkerta on nyt joulukunnossa.    Lapsia muistuttaa vielä että pitävät huoneensa siisteinä, sekun tuppaa välillä unohtumaan. Tai ei se unohdu, äidillä on vain vain vähän erilainen siisteyskäsitys ja minkäs sillevoi että lelut viihtyy paremmin lattialla kuin koreissaan.
    Ja vieraspedit pedattava. Mutta sitä en ihan vielä tee.
 Pirpanan huone.   Ensimmäisestä kalenteriluukusta löytyi koristeita ja huoneisiin oli ilmestyneet kuuset.  Meillä on vissiin hiiriä jotka ovat käyneet piparkakkutalosta nakertelemassa....

 Pirpanan jouluterveiset.    Hyvää Joulua Kaikille!!!!!        Mitä muuta sitä voisi sanoa.
 Vierasuoneen kaapin päällä pieniä koristuksia.


 Vierashuone.    Tämä ei muita joulukoristeta kaipaa kuin aina jouluinen pönttiksemme.   Tää on vain niin ihana. Menninkäisen piparkakkutalo on kohdannut hirmumyrskyn.
 Menninkäisen pinkki valtakunta.
 Poikasen huone, kuusi ja talo. Ei ole käynyt tässä tuvassa hiiriä tai hirmumyrskyjä.
 Yläkerran aulan tunnelmaa.  Pöydällä pieni joulumaa lapsille ja leegokalenteri joka avataan vuoropäivinä.

 Kylppäri.  Tänne sitten aatoksi punainen matto ja punaiset käsipyyheet. Muutama kynttilä.  Ei mitään sen suurempaa.Portaikossa on kukkasia ja ledivalot.   Oikeista kynttilöistä haaveilen, mutta ehkäpä sitten kun lapset ovat isompia. Vielä ei uskalla tässä touhussa ja vilinässä.   Siis alhaalla kyllä palaa oikeita, mutta portaikossa en uskalla polttaa.

Tälläinen on siis meidän yläkerran joulumme.   Vierashuoneessa koetan jonkinlaisen rauhan säilyttää. Mutta muutenhan tämä on meidän lastemme valtakuntaa ja sen näköinen saa ollakkin.  Täällä saa puuhailla ja leikkiä eikä tartte varoa mamman hörhötyksiä tai peletä rikkimeneviä juttuja.


NAUTITAAN JOULUSTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti