keskiviikko 18. joulukuuta 2013

6

6 yötä jouluAattoon. Enää viisipäivää.   Kuusi yllätystä kalenterista.

Tänään oltu ahkeria.   Sain tehtyä havukoristeen joulupöytään. Se meni kuistille odottamaan aattoa, viileässä säilyy mutta lämpimässä alkaa nopeasti tiputtaa neulasia. Ei ole kuin parinpäivän ilo.

Illalla kävin kaupoilla hakemassa loput jouluruuat. Ihanan rauhaisaa, ei ruuhkia.   Tai no maanantaina haettava vielä lähikaupasta maitoa.

Enää onkin sitten siivoamista, mikä ei kyllä nelilapsisessa perheessä lopu edes jouluna.  Ja vieläkun näin joulunalla tahtoo siivota vähän paremmin niin on ihana sitten rauhoittua joulunviettoon. Ja koirakaan ei suostu pitämään karvojaan itsellään vaan lahjoittaa niitä muille  ;) 
Mutta se on taas ihan omavalinta enkä ota yhtään ressiä aiheesta. Siivoan koska haluan.

  sekä kokkailua ja leipomista ihan hirveeeeesti.  Sillä yleensä olen tehnyt laatikot yms pakastimeen. Mutta tänävuonna teen ne tuoreeltaan pöytään. Kiirus tulee, mutta koetettava onnistua.

 Tälläisen ihanuuden ostin tänään. Montavuotta olen siitä haaveillut ja nyt hain sen itselleni joululahjaksi.     Kunpa tuo PakkaUkko vain antaisi kunnollisia potkuttelukelejä.  Tähän kehitellään vielä joku patentti että pieni Murunen voi turvallisesti istua kyydissä. PiparkakkuKuppiKakkuja tein taas pellillisen jouluviemisiksi.
 Lasten opettajille pieneksi joulumuistamiseksi kynttilöitä sekä itsetehtyä vaniljasokeria. Muuta en itse enää käytäkkään.Näitä ihanuuksia ei vain voinut vastustaa.

Hyvää yötä. Huomenna nähdään ystäviä ja jatketaan pyykinpesua.   Aika montakoneellista tulee kun raahaa kerralla kaikki viltit, päiväpeitot yms pesua odottamaan.


Joulu, mikä ihana tekosyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti