perjantai 23. elokuuta 2013

Valmisteluja.

Ilmoittauduin jouluaskartelu kurssille.  Joulukortteja, lasihelmikoristeita, kynttilöitä, lyhty.  Kaikkea ihanan kuuloista.        Muutama ilta siis tiedossa ihan omaa jouluista aikaa.   Toivotaan vain nyt että on tarpeeksi osallistujia ja kurssi järjestetään.


Olin kerrankin ajoissa liikenteessä ja muistin että joulunaikaan on ämpäreitä vähän heikommin saatavilla.   Joten ostin nyt niitä ison pinon  ( kumma että niitä kuuluu niin paljon)      Jotta saamme pihatiemme taas yhtä upeaksi kuin viimejouluna.


Tästä Pentikin porosta olen haaveillut jo pitkään.   Tänäkesänä se tuli viimein ostettu, pienihän se on. Mutta kynttiläkruununsa kanssa niin ihana.


Nyt alan etsimään netistä jotain kivaa joulutarinaa. Jos tiedätte sopivan niin vitkatkaapas.  Lapset iältään 1v, 4v, 7v ja silloin jo 9v.    Pitäisi sopia kaikille, ei pelottava mutta pikkaisen jännitystä mukana.
Tarkoitus on jakaa tarina 24 osaan. Tulostaa ne paperille ja laittaa joka aamu kalenteriin mukaan. Voidaan sitten yhdessä lukea se vaikka iltasaduksi.  Aamulla tuskin kerkiää kun arkipainaa päälle ja kouluun on isompien mentävä

2 kommenttia:

 1. Kiitos linkkauksesta blogiini!! Ihanaa löytää uusia joulublogeja!! <3
  Meillä on lapset tykänneet tosi paljon Neposen joulu nimisestä kirjasta. Siinä on seikkailu, joka jatkuu aina tarinasta toiseen. Sen hintaa en kyllä yhtään osaa sanoa... Itse olen sen ostanut jo monta vuotta sitten. Lähes joka joulu se luetaan, vaikka isot osaakin sen jo ulkoa. ;D Kaksi vanhintakin saattaa kuunnella sitä omissa huoneissaan, vaikka ovat jo isoja poikia. Itse tykkään siitä tosi paljon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä. Todella kiva saada uusi lukija ja käynpä minäkin sinun joulublogiasi aina kuikkimassa.

   Kiitos kirjavinkistä. Täytyy tutustua siihen seuraavaksi.

   Poista