tiistai 20. elokuuta 2013

Joulu Piparkakkutalossa.

Tästä se nyt alkaa. Joulu piparkakkutalossa.   Tai, noh jos isännältä kysytään niin johan se  on alkanut kesäkuussa.  Tai jos ihan ihan rehellisiä ollaan niin liekkö tuo edelliseltäkään joululta vielä päättynyt   :)


Mutta blogin puolella alkaa nyt.    Tervetuloa mukaan ihanan tunnelmallisiin ja rauhallisiin jouluisiin hetkiin. Välillä on kiirettä niin ettei meinaa istua kerkimään. Välillä taas ei ole yhtikääs mikään hoppunen.

Tänään ilmottauduin mukaan   käsityöaiheiseen joululahjavaihtoon   Sekä salaiseen jouluystävään     

                                                                             Salainen JouluystäväSillä jouluaiheisia lahjoja ja yllätyksiä tarvitsee aina.


Tervetuloa mukaan uudet jouluarakastavat lukijat sekä vanhat lukijani isosiskon   
Piparkakkutalossa
     puolelta.       Blogit kulkevat rinnakkain ja täällä keskitytään jouluun.

Blogia kirjoittelee emäntä vm -83     perheeseen kuuluvat UkkoKulta. Neljä lasta. Pirpana 8v   Poikanen 7v   Menninkäin 4v ja Murunen 1v.    Asustamme omakotitalossa jossa on meneillä ikuinen remontti. Sisustan, leivon, remontoin, teen käsitöitä.    Elelen ympärivuotisessa joulufiiliksessä ja rakastan elämääni.
Vielä kun mennään elokussa ei varmastikkaan postauksia tähän tule ihan jokapäivä. Mutta jouluakohti on varmasti luvassa kokoajan enemmän ja enemmän kaikkea jouluista.Hyvää joulunodotusta ihanaiset.  Turha ressi pois ja nauttikaa jokaisesta hetkestä ja rakkaistanne.

2 kommenttia:

 1. Liitynpä lukijaksi tähänkin blogiin ja mielenkiinnolla odottelen uusia joulujuttuja! Voi kun itsekin osaisi alkaa joulua "tekemään" jo hyvissä ajoin kun se on ohi niin pian kun vasta jouluviikolla alkaa nostelee joulujuttuja esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Niina. Todella mukavaa että tulet tätä jouluisempaakin puolta seuraamaan.

   Varmasti on uusia juttuja paljon luvassa mitä lähemmäksi joulua mennään.

   oi, joulusta kannattaa nauttia jo hyvissä ajoin. Ihana juhla keskellä pimeää talvea. Ei meilläkään nyt vielä joulukoristeita sentäs ole esillä. Mutta lahjoja olen alkanut hankkia ja suunnitella tätä puolta.

   Poista