tiistai 27. elokuuta 2013

Löytöjä ja askartelua.


Lapset lähetin tässä viimeviikolla mettään keräämään käpyjä.   Nyt ovat saaneet kuivua ja mie aloin suhumaalilla suihkuttelemaan niihin uuttaväriä.  Tässä vasta ensimmäinen erä kuivumassa ja odottelemassa tulevaa.Eilen livahdin perheeltä karkuun ja tein pikaisen kirpputori ja kauppakierroksen.    Käsityötarpeita jouluisiin koristuksiin löytyi.  Alekorista eurolla tuo pikkuliina.  Toisella puolella vastakkaiset värit.       Ihanan joulunpunaiset kynttilänjalat löytyivät kirpputorilta.  Kynttilät omasta kaapista.

Mie kannuutin Isännällä minulle askartelupöydän tänne.   Pääsee vihdoinkin tekemään joulukortteja.   Meillä on tässä alakerrassa kaksi kunnon pöytää. Toisenääressä lapset tekevät läksyjä, piirtelevät yms. Eli enhän mie voi sitä vallata.  Ja toisen ääressä syödään.    
Joten tuumasin että mie tartten ihan oman pöydän mihin leväyttää korttitarpeet.  Sillä olen sen verran laiska etten jaksa siivota niitä jatkuvaan pois.  Ja kerralla taas ei pysty tekemään kun on tätä arkeakin pyöritettävä eikä voi vain joulufiilistellä.

Onneksi meidän Menninkäinen on tullut tässäasissa äitiinsä ja haaveilee joulusta.


Joulua suunniteltu vähän enemmänkin tässä.  Isäntä oli raivaamassa meijän mettää niin  samalla valkkasi sieltä muutaman joulukuusi ehdokkaan.         Meillä minä yleensä koristelen kodin ja laitan joulun.      Lapset toki puuhailevat kaikessa mukana.    Mutta joulukuusi ja sen koristelu ovat miehen ja lasten juttu.   Ja upea puu on aina tullut.Myös sellaisen valkopartaisen herran kanssa ollaan vähän jo reffejä sovittuja joulukuulle.       Yleensä ollaan tässä asiassa aina vähän myöhässä, mutta ei tänävuonna  (   koputtaa puuta)

Käsityörintamalla on myös tapahtunut. Mutta ne ovat sellaisia hysshyss salaisuuksia ettei kuvia passaa kyllä esitellä.

2 kommenttia:

  1. Mitäs kävyistä on syntymässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihan varma vielä. Jotain jouluista ja talvista.

      Poista