keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Ompelukaappi.

Minulla on ikioma ompelukaappi. Kaappi mistä löytyvät langat ja kankaat. Ompelukone on aina käyttövalmiina. Ei haittaa vaikka työt jäävät kesken. Ei ole kenenkään edessä ja sotkut katoavat kun kaapin ovet sulkeutuvat.

Aika ihana kaappi. Ei haittaa vaikka ompelukset jäisivät pitkäksi aikaa kesken. Mutta kone on aina valmiina niin on nopea ommella sauma jos toinenkin kun ennättää.

Yläkaapissa on kone ja kankaat. Sakset yms.
Alakaapista löytyy neulepuikot,virkkuukoukut,langat.
Kaapista löytyy myös käsityökirjat ja lehdet.

Tarkoitus on tuunailla vielä kaappia,ainakin sisältä pirteämmän väriseksi. Mutta se on ihan oma projektinsa mikä ottaa aikansa.

Siellä se on. Kammarin nurkassa odottamassa minua.

3 kommenttia:

 1. Onpa kiva kaappi sinulla. Hyvin mahtuvat kaikki tarpeellinen vierelle. On se hyvä olla oma paikka ompelukoneelle niin voi työn jättää kesken siihen vain ja jatkaa joskus kun on aikaa. Meidän neiti kun muutti pois niin tein hänen huoneestaan ns. työhuoneen. Meillä on tässä huoneessa tää tietokone ja saumuri ja ompelukone omilla pöydillään. Mutta on kyl sotkuinen huone. Noihin pöydille kasaantuu tavaraa, silityslauta on aina auki ja senkin päälle kasaantuu tavaraa. Nytkin siinä odottelee tilkkuja silittämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina. Minua on aina ärsyttäny se kun kone joku on edessä tai sitä saa olla laittamassa pois tai ottamassa esille. Nyt remontin myötä tuli tilaa ja kaappikin jäi ylimääräiseksi niin oli mahdollista laittaa ompelukaappi.
   Kokonainan työhuone olisi kyllä ihana. Nautihan siitä. Itsellä ei ole mahdollisuutta sellaiseen.

   Poista
 2. Anonyymi18.9.16

  Ei ois mun mummolan tyyliin kuulunut tuommoinen sotku kaapin sisällä, mutta kukin tyylillään...

  VastaaPoista