keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Menninkäisen ja Murusen huone.

Melkein valmis. Sohvan selkänojasta uupuu vielä puut joihin nojata, eiköhän se pian valmistu.          Ja kello on keskeneräinen,    Oikeat kuvat eivät ole vielä löytyneet. Aikansa tämä ottaa.

Mutta muuten on kyllä valmista.
 Murusen ikomaa pesää. Murunen on innoistui niin kovasti omasta pesästä että muutti tänne nukkumaan. Hylkäsi äidin ja isin ja läksi yläkertaan omaan pesään nukkumaan, ja hyvin nukkuukin. Mikäs siinä kun näin hyvä pesä.
 Murusen ovi pesään, vaatekaappi ja pöytä.

 Perhoset lentelevät ikkunan yläpuolella.


 Menninkäisen pesäkolo.

 Elävä turkismatto tykkää löhöillä lattialla ja tutkia huonetta. Menninkäisen oma puoli.
 Perhosia ja koukut odottamassa kukkasia. Kesän saavat olla ulkona kasvihuoneessa.  Syksyllä sitten pääsevät ikkunalle taas.

 Linnunpönttö ja punatulkku.


 Koivumetsä ja keskeneräinen kello.  Kello käy mutta osa numeroista uupuu. Hetekoista tehty sohva. Alalaveerin saa levitettyä mukavaksi vierassängyksi lainalapsille.  Harvinaisia kuvia siististä huoneesta sillä lelut ovat vielä muualla. Mutta huomenna aletaan kantamaan leluja ja kirjoja tännekkin niin eiköhän se kaaos leviä hyvinkin pian.

Tämä on tärkeää, ikkunanyläpuolella on katkaisimesta toimiva pistorasia sekä koukku. Miksikö?   Jouluvaloja varten tietenkin höpsöt.    Nämä on tärkeitä ja kannattaa aina lisätä jos sähköjä vedetään uusiksi.

 


 Perhosia liihottelee pesissäkin


   Kello kaipaa vielä numeroita ympärilleen. Kutonen voisi orava kiipeämässä koivua pitkin.Tälläinen siitä nyt tuli.

2 kommenttia:

  1. Nuo pesät ovat kyllä aivan mahtavia. Kukapa ei tuonne muuttaisi. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hyvin nukkuvat kaikki neljä lasta pesissään.

      Poista