lauantai 1. lokakuuta 2016

Piparkakku jäätelöä

Pikkuhiljaa jouluaatto lähestyy, päivä päivältä.


Kaikkihan tietää että raaka piparkakku on parasta piparkakkua, vai mitä?  (tämä on tietysti vain minun mielipiteeni, saa olla eri mieltä)

Ja jätskiä ei voi kukaan vastustaa.

 Entä jos yhdistää kaksi näinkin ihanaa raaka-ainetta. Saadaan PIPARKAKKUJÄTSKIÄ

Pohjana käytetään vanhaa kunnon Äitylit jätskiä. Eli vatkaa 4dl kermaa ja lisää joukkoon 1 prk kondensoitua maitoa.   (tämän jälkeen mielikuvitus on vapaa. Voit laittaa lakuja, suklaata, marjoja, ihan mitä itse haluat ja kuinka paljon haluat)

Seuraavaksi nypi joukkoon raakaa piparkakkutaikinaa. Sekoita. Kaada tarpeeksi isoon pakasterasiaan ja ripottele pinnalle koristeeksi murskattuja piparkakkuja.


Tuo perusohje on kyllä aika pieni, joten jos on enemmän syöjiä tai vieraita tulossa niin kannattaa tehdä kerralla enemmän. Vaikka kolminkertainen annos...

Kondensoidun maidon takia jäätelöstä tulee aika makeaa. Tämä kannattaa ottaa huomioon kun lisää muita aineita. Voi maistella tekovaiheessakin.


Oli hyvää ja tätä tehdään meidän perheessä ehdottomasti uudestaankin.




5 kommenttia:

  1. Oi, on varmasti hyvää! Ja kyllä piparitaikina on liiankin hyvää... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää. Loppui liian nopeasti. Melkeinhän se on parempaa raakana kuin paistettuna.

      Poista
  2. Näyttipä hyvälle!

    VastaaPoista
  3. Näyttipä hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja maistui. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

      Poista