maanantai 30. marraskuuta 2015

Marraskuun viimeinen.

Valmistautumista huomiseen. Joulukuun ensimmäiseen.   Maltetaanohan meillä ensiyönä nukkua kun jännitetään kalentereiden avaamista ja Tauno Tontun temppuja.

Mutta montakohan kalenteri yksi perhe tarvitsee. Riittääkö yksi, vai tuleeko vähän liioiteltua?

Meillä ei ainakaan liioitella vaan kaikki tulee käyttöön ja tarpeeseen   ;)


Tässä siis meidän pienen perheemme kalenterit. Valmiina huomista varten. Lapsilla jo tarkat suunnittelmat miten ja milloin kalenterit avataan.Kaikilla pitää tietenkin olla oma namikalenteri. Jouluna kuuluu saada herkkuja. Itselläni pitää olla ehdottomasti suklaa kalenteri. Mutta perhe sai valita omansa.

 Minun
Lapsille ja isännälle on tulossa sukkakalenteri. Tauno tuo niihin yllätykset joka yö. Isännän kalenterin kasasin itse, lasten kalentereissa auttoivat siskoni sekä lasten mummit.


 Lasten sukat sievässä rivissä odottamassa yllätyksiä. Isännän sukka.
Kuva on kierossa kun meni muka niin hankalaksi kääntää. Anteeksi laiskuuteni.Ja minun, minun ikioma bodyshopin luksusjoulukalenteri. Odotukset ovat korkeat.

Lisäksi kuvassa näkyy joulutarina kirja, löysin sen syksyllä kirpparilta ja olenkin säästellyt joulukalenteri kirjaksi kun sisältää sopivasti 24 lukua.
Pitää vain malttaa lukea luku kerrallaan.

 Minäkin testasin ensimmäistä kertaa suolahuurrutetta ja voi miten kivoja purkkeja tuli.
Isommassa on siis siis 24 tuikkua ja ne sytetään pienempään. Aina aamupala pöytään.


 Kalenterikynttilän tarvitsee joka vuosi. Tätä poltellaan sitten iltaisin samalla kun luetaan jo perinteeksi käynyttä Neposen joulua. Yksi meidän pupuistakin on nimetty kirjan sankarin mukaan. seikkailupupu Bambi Neponen. Myöskin kalenterikirja. Myös ulkotulia on varattu 24 kpl jotka sitten sytyteään lyhtyyn joka ilta. Ja yö laskuri tottakai, tällähetkellä näyttää monta yötä joulukuuhun. Mutta huomenna luku muuttuu 23. ja aletaan laskemaan öitä aattoon.Ja jääkaapin ovessa on vielä mangneetti numerot.

Joulu, mikä ihana ihana tekosyy.


lisäksi on tietenkin vielä adventtikalenterit ja kynttilät, sekä pihajoulukalenteri. Mutta siitä myöhemmin lisää, ja meillähän on siinä vain yksi luukku.
Löytyykö teiltä joulukalentereita? Monta ja millaisia?
Lupaan yrittää esitellä yllätykset päivittäin blogissani sekä tietenkin kertoa Taunon seikkailusta ja muistakin jouluisista jutuista.
8 kommenttia:

 1. Mä meinasin ostaa laivalta Dumle -joulukalenterin, kun se oli halvempi kuin muualla. Jäi kuitenkin ostamatta. Katselin myös Body shopin joulukalenteria, mutta iski pihiyskohtaus ja n. 57e joulukalenteri jäi sinne. Olisihan sekin ollut jonkun verran halvempi kuin maissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkai sie jäänyt kokonaan ilman kalenteria? Onneksi voi aina seurata näitä nettikalentereita, ja ennättäähän sitä vielä hakea jos kalenterin haluaa.

   Poista
 2. minulla on fazerin suklaakalenteri ja partiolaiste kuvakalenteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa herkulliselta ja tuo partiolaisten on kyllä ihana.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää teidän kalenterit :). Mullahan on myös Body Shopin kalenteri, sitten löytyy teekalenteri, sukkakalenteri, partiolaisten kalenteri, Aku Ankan kalenteri, Veikkauksen kalenteri ja postissa tulee vielä yksi, josta lisää myöhemmin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mielenkiinnolla seuraankin blogiasi Johanna, että mitä kalenteristasi paljastuu. Millainen on Aku Ankan kalenteri. Ihana pino sinullakin kalentereita.

   Poista
 4. Ihania kalentereita! Lapsilla on sukkakalenterit ja suklaakalenterit.
  Kahdella nuorimmaisella lisäksi partiokalenterit.
  Miehellä on kaksi suklaakalenteria(toisen sai töistä)
  Minulla on Partyliten kynttiläkalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihania kalentereita teidänkin perheessä. Kyllä sitä sukkakalenterin lisäksi tuntuu tarvitsevan nami kalenterin.
   Ihanaa aikaa tämä joulukuu.

   Poista