maanantai 16. marraskuuta 2015

Joulusukkia

Minulle on muodostunut tapa tehdä itselleni jokavuosi jouluvillasukat. Niin myös tänävuonna.

Jouluiset räsymattovillasukat.


Sukkani ovat aina kuvissa vähän hölmön näköiset. Epäsopusuhtaiset. Tykkään käyttää pitkävartisia sukkia, ainakin polveen asti. Mutta minulla on pieni jalka. Näyttävät siksi vähän hassuilta. Jalassa paremman näköiset.Isäntäkin sai omat villasukkansa, pitkävartiset saapassukat, nämä menevät pukinkonttiin aattoaamun pakettiin.
 Niinkuin nuo omanikin sukat.
 Myös lapsille on mummon tekemät sukat odottamassa aattoaamun paketteja.    Meidän mummo on sen verran ahkera kutoja että sukkia löytyy lapsille aina.6 kommenttia:

 1. Lämpimiä ja ihanan tunnelmallisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä näissä varpaat pitäisi pysyä lämpöisenä.

   Poista
 2. On ihania! Ja pitkävartiset on tosi lämpöisiä myös. Mulla on edelleen kudonta kesken. Meidän suvussa ei kukaan muu kudo, joten pientä kiirettä alkaa jo pitää. Onneksi kädet ovat olleet kunnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että kätesi kunnolla. Minulla taas kremppaa joten koetettava vältellä neulomista. Melkein jo onnistuinkin siinä. Tänään lähti lähete käsikirurgille. Katsotaan miten käy.

   Ja kiitos. Pitkävartiset ovat parhaita. Sinulla riittää nyt puuhaa.

   Poista
  2. Toivottavasti sun käsi saadaan kuntoon! Koita nyt vaan vältellä neulomista, vaikka tiedän, se on vaikeeta.

   Poista
  3. Kiitos. Joo. Nyt kun sain nup sukat valmiiksi niin koetan kyllä leputella. Se vai äityy jo leipätaikinan vaivaamisestakin. Mutta eiköhän se tästä. Keskussairaalan yhteyden ottoa odotellessa.

   Poista