lauantai 31. lokakuuta 2015

Perinteistä poiketen. Itsetehdyt vaniljajoulutortut.

Pitkään tehnyt mieli kokeilla vanilja joulutorttuja. Uusimmassa kotiblogit lehdessä eräs blogisti sitten kertoi lisäävänsä vaniljakastiketta luumuhillon alle niin siitä innostyin kokeilemaan.

Ja taivaallisen hyviä tulikin.

Meillä ei oikein olla innostuttu tuosta luumuhillosta. Mutta vanilja on täydellinen korvaaja sille.

Taikina, tottakai itsetehtyä. Samoin vaniljakiisseli.

Sitten vain kaulimaan ja leikkelemään taikinaa ja taittelemaan tähtiä.   Katosivat aika nopsaan uunituoreet joulutortut.

Kannattaa ehdottomasti testata.

Ja helppo tuo taikinakin on itsetehdä. Ei tarvitse aina ostaa kaupasta valmiina.

6 kommenttia:

  1. Itse tehty taikina on kyllä hyvää. Viime jouluna tein eka kerran itse.
    Ja hyvän näköisiä nuo sinun tortut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. On itsetehty taikina ehdottomasti parempaa.

      Poista
  2. Oi miten herkkuhimo iskee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kyllä himoitsee vähän liikaakin. Lauantaina syötiin kaikki mitä tehtiin ja edelleen tekee mieli lisää.

      Poista
  3. Heips, blogissani on sinulle Liebster award -tunnustus. Käys kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri-Maija. Kävin kyllä kurkkaamassa mutta vihdoinkin vastaankin.

      Poista