lauantai 25. lokakuuta 2014

60

60 yötä aattoon. Alle kaksi kuukautta.
Tuurin kyläkaupan joulupuodissa pyörähdetty. Ihan vain nopeasti.  Lapsille jotain pientä,muutamia joulukoristeita.
Minä tykkään tuurin joulumaasta. Onhan siellä pääasiassa myytävää. Kauppa kun on. Mutta sen lisäksi on ilmaisia tivolilaitteita lapsille ja kauniita ihanan jouluisia asetelmia.

Mutta sitä en nyt ymmärtänyt. Joulumaa on selkeästi merkattu ja helppo kiertää jos ei joulukiinosta. Silti siellä oli ihmisiä valittamassa miksi on kalentereita ja joulua jo lokakuussa.
Varmasti meitä jouluihmisiä varten. Jos ei kiinosta. Älä mene.
Me mennään ja nautitaan joulun odotuksesta ketkä halutaan.

Pentikin myymälä on siinä vieressä ja ikkunassa oli niin kauniita käsintehtyjä lasisia joulupalloja että oli aivan pakko niitä muutama ostaa.

Ensimmäiset oikeat jouluvalot sytytin kellarin ikkunaan. Sieltä se joulufiilis hiipii ja valtaa mielen.

4 kommenttia:

 1. Vähänkö oisin kateellinen jos en olisi itse pääsemässä pian sinne. Nuo pentikin pallot on tosiaan ihania. Raskiskohan yhden meillekin kotiuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pääsette pian käymään. Mie tein nyt vaan hyvin pikaisen reissun niin mennään kyllä uudestaankin rauhassa sinne pyörimäön ja lapset mukaan tottakai.
   Varo vain,noi pentikin pallot on aika hurmaavia.

   Poista
 2. Mä oon kans haaveillut pääseväni tuonne kyläkauppaan. :) Näyttää tosi ihanalta!! <3 Ja täysin samaa mieltä oon sun kanssa, että jos ei joku halua joulujuttuja vielä, niin eipä niitä ole pakko katsella. Monissa kaupoissa joulujutut on kerätty samaan kohtaan, jonka voi kiertää.
  Onneksi pääsee joulufiilikseen jo ennen joulukuuta!! <3 Saa nauttia tunnelmasta mahdollisimman kauan!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä jos vain tarjoutuu tilaisuus. Me onneksi asutaan suht lähellä niin viitsii ihan erikseenkin ajaa.
   Ja niinpä. Jos ei tykkää joulusta kannattaa jättää joulumaat väliin.

   Poista