tag:blogger.com,1999:blog-8263596216365939435.post6881129682139792331..comments2023-06-21T11:48:17.108+03:00Comments on Mummolatyyliin: 96 yötä aattoon.Muorihttp://www.blogger.com/profile/08473349433181942202noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8263596216365939435.post-60527132841894993452016-09-24T08:35:55.927+03:002016-09-24T08:35:55.927+03:00Kiitos Ida blogisi osoitteesta ja oi että. Meillä ...Kiitos Ida blogisi osoitteesta ja oi että. Meillä on sitten aika samanikäiset pennut. Russelitkin ovat aivan ihania. Ruffe on silkkiterrieri.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09488372576401146366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8263596216365939435.post-1709911718665370622016-09-19T20:57:42.864+03:002016-09-19T20:57:42.864+03:00https://arkihuolesikaikkiheita.blogspot.fi on minu...https://arkihuolesikaikkiheita.blogspot.fi on minun blogini osoite...<br /><br /><br />ihana tuo teidän koira...minullakin tuollainen 4kk vanha Jack Russelin terrieri :D aika riiviö :DIda.https://www.blogger.com/profile/09292777328766761822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8263596216365939435.post-31392757497677517802016-09-19T17:51:14.274+03:002016-09-19T17:51:14.274+03:00Voi kiitos. Ruffe onkin yksi hurmuri poika. Ihana ...Voi kiitos. Ruffe onkin yksi hurmuri poika. Ihana tuoksu varmasti teillä juuri nyt. Minullakin lantut odottavat että jaksaa keitellä soseeksi. <br />Pönttiksistä tuleekin ihana lämpö. Vielä siitä takkatulesta jaksaa nauttia mutta helmikuussa se jo kyllästyttää kun pääasiassa puilla lämmitetään.<br /><br />Varmasti osaat. Potut kuoritaan ja keitetään. Soseutetaan,lisätään jauhoa ja annetaan imeltyä. Sitten pakkaseen ja aattona loput aineet sekaan.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09488372576401146366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8263596216365939435.post-3523312316316698642016-09-19T17:02:31.306+03:002016-09-19T17:02:31.306+03:00Voi Ruffea, on tosi söpö <3
Meilläkin jo iltais...Voi Ruffea, on tosi söpö <3<br />Meilläkin jo iltaisin tulet palaa pystyuunissa. Ihana lämpö tulee siitä. Mulla muuten parasta aikaa lantut kiehuu hellalla lanttulaatikkoa varten! Siis jouluksi. :) Osaisinkohan kokeilla tuota imelletyn perunasoseen tekemistä, siis pelkkä sose vaan? Ja aattona sitten paistetaan. Kuulostaa kyllä hyvältä. :)<br />Ai niin ja mun blogin osoite:<br />http://joulumimminluona.blogspot.fiJohannahttps://www.blogger.com/profile/14972682910001301853noreply@blogger.com